Doen

8 x mode hotspots volgens Feeling

Feeling zette alle topadresjes aan de Kust voor fashionista’s op een rijtje.  Want aan de Kust is het heerlijk shoppen! Van gezellige pleintjes tot hippe shops en gezellige marktjes, voor elk wat wils.
Wist je dat je aan de kust ook overal op zondag kunt shoppen? Perfect dus voor een heel weekend shopplezier!

Hieronder hebben we een selectie van 8 mode hotspots, gespot door Feeling:

1.Juwelen om te stelen

Na het succes van de zomer pop-up vorig jaar is er nu een permanente Wouters & Hendrix-flagshipstore in Knokke waar trouwe fans en nieuwsgierigen de zilver- goudcollecties kunnen ontdekken. De eigenzinnige, tijdloze ontwerpen van Karen en Katrin weten alle fashionista’s te bekoren. Alle juwelen worden handgemaakt in hun atelier in Antwerpen.
Wouters & Hendrix, Kustlaan 325, Knokke

2.Shop O'Clock

Al drie generaties lang kun je in dit huis van vertrouwen terecht voor meer dan zestig jaar vakmanschap en prachtige juwelen. Ondertussen heeft Juwelen Rubrecht ook al vijftien jaar een vaste stek in De Haan waar je je portie sparkle & bling vindt, en de exclusieve horloges van o.a. Breitling, Omega en Hermès.
Juwelen Rubrecht, Driftweg 7, De Haan

3. Instant happy feeling

Hippe kleertjes en accessoires voor kids vind je bij Lolotte. Het lijkt alsof je in een Pinterest kinderdroom terechtkomt. Je scoort hier Belgische en Scandinavische designmerken voor jong en oud(er). De nieuwe trend zijn de houten/vilten letterborden van het Belgische Funkk.
Lolotte – little and more, Christinastraat 44, Oostende

4. Authentiek en creatief

Basile is een naam in kinder- en tienermode, met een uitgebreid aanbod internationale labels: van Stella McCartnartney en Bellerose, tot nieuwe verrassende labels als Howlin en Les Coyotes De Paris. Authenticiteit en creativiteit zijn heel belangrijk. Ook volwassenen scoren hier een prachtoutfit.
Basile, Leopold I laan 157, Nieuwpoort

5. Fashion meets beauty

Al jaren staat Guapa aan de top van onze shopadresjes aan de kust. Kan moeilijk anders met zulke vriendelijke verkoopsters en fijne collecties, denk Julia June of Des Petits Hauts. Je scoort hier ook de verwenners van beautymerk Likami. Belgisch, ecologisch en fabulous.
Guapa, Koninklijke baan 27, De Haan

6. Due De Haan

Due biedt fijne labels als Paul and Joe en Chloé Stora, en staat garant voor boho charme of tijdloze chic. Je kunt je zomersilhouet mooi afmaken met een stoerdere tas of casual acient Greek sandals. Combineer er nog een mooi juweeltje van I.Ma.Gi.N of Chapter 42 bij en je bent helemaal ready to go and shine.
Due De Haan, Leopoldlaan 26, De Haan

7. Hippe fietsshop

Gino Boutique is een lifestyleboetiek met de nadruk op originele fietsspullen. Naast de nieuwe collectie van The Vandal hebben ze nu ook de Belgische collecties Bitch Please en Just Another Hero. Ook minder fanatieke fietsers komen hier aan hun trekken.
Gino Boutique, James Ensorgaanderij 20-22, Oostende

8. Betoverende badmode

Vilebrequin vind je zowel in Antwerpen als in Knokke. Dit ‘Saint-Tropez aan de Noordzee’ is dan ook de perfecte locatie voor hun high-end beachwear. Het interieur is geïnspireerd op mediterrane oorden en brengt je meteen in vakantiesfeer.
Vilebrequin, Kustlaan 185, Knokke-Heist

Bron: Feeling Kust (2017)

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF