Doen
Slapen

Avenue Boutique Hotel - Midweek aan zee


Geniet van een midweek aan zee in Blankenberge. Verblijf voordelig in 'Avenue Boutique Hotel' dankzij onze Libelle actie en stippel jouw 4-daagse aan zee uit met behulp van onze tips van de uitbaters ('local tips'). Alle info voor jouw verblijf vind je hieronder. 

Midweek aan Zee

Wanneer?

De midweek actie geldt van 1 oktober 2019 tot 1 april 2020, met aankomst vanaf zondag tot en met dinsdag (niet geldig op 31 december). Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

Prijs?

Voor drie nachten betaalt u 199 euro voor twee personen, inclusief ontbijtbuffet.
 

Contacteer Avenue Boutique Hotel

Favo lunchadresjes

De Boeie

Gastvrouw Ria ontvangt je op een hartverwarmende manier, Chef Mark verwent je zowel met klassieke als creatieve gerechtjes met een vernieuwende twist. 
Woensdag en donderdag gesloten.

Molenstraat 26-28, Blankenberge - Meer info 

Restaurant Miramar

Ideaal om de Zuiderse sfeer op te snuiven. Deze Portugese keuken stelt niet teleur.
Gesloten op woensdag.

Zeedijk 168 - Blankenberge - Meer info

Restaurant Mistral

Lekker genieten van een klassieke keuken aan de Zeedijk. Voor iedereen die van lekker eten houdt! 
Gesloten op dinsdag.

Zeedijk 228 - Blankenberge - Meer info 

Vistrap
Belgium Pier

Favo dineradresjes

Restaurant Cabo

Bij Cabo Blankenberge kun je heerlijk dineren met een prachtig zicht op de haven van Blankenberge. Geen honger, maar wil je toch wat rusten na een lange wandeling? Dan kun je bij de club terecht om te genieten van een drankje en het mooie uitzicht.
Gesloten op donderdag.

Wenduinse Steenweg 1, Blankenberge - Meer info 

Restaurant Botenga

Chef Philip Janssoone en gastvrouw Sophie Van Kerckhove baatten samen dit gloednieuwe eethuis uit.
Gesloten op dinsdag en woensdag.

Franchommelaan 112, Blankenberge - Meer info 

 

Favo pitstopadresjes

De Kolonel

De Kolonel is een nieuwe koffiebar vlakbij de markt en de haven van Blankenberge. In de hhippe zaak met een zonnig terras kun je terecht voor een heerlijk ontbijt of brunch, een barista koffiebereiding en een lekkere thee.
Gesloten op maandag en dinsdag

de Limburg Stirumstraat 10, Blankenberge - Meer info 

Koetshuis

Een leuk adresje waar je prima kan genieten van een ontbijt, lunch en in de namiddag van pannenkoeken en wafels. 's Middags zijn er lekkere salades en verzorgde snacks.
Gesloten op woensdag en donderdag.

Molenstraat 19, Blankenberge - Meer info 

Huisje van Majutte

Doe zoals visser Pé Majutte eertijds en geniet er van een kop koffie met een heerlijke slufferkoek. Ondertussen geef je je ogen de kost in dit oudst bewaarde vissershuisje.
Gesloten op maandag en dinsdag.

Breydelstraat 10, Blankenberge  - Meer info 

Huisje van Majutte
de kust zeebrugge zoenplekjes

Favo hotspots

Haven Zeebrugge

De haven van Zeebrugge biedt een prachtig panorama waar je uren naar kan kijken. Daarnaast is het ook mogelijk de haven zelf met boot of bus te ontdekken. Of vaar mee naar de Thorntonbank en bezoek het windmolenpark op zee. Ontdek hier enkele vergezichten aan de haven. 

Sealife Blankenberge

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s, het zeepaardjes kweekprogramma tot een prachtige zeeschildpad met een beperking. Elke dag open van 10u tot 17u.

Koning Albert-I-laan 116, Blankenberge - Meer info

De wondere waterwereld ontdekken met de kinderen in Sea Life Blankenberge

Favo indooradresjes

Sealife Blankenberge

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s, het zeepaardjes kweekprogramma tot een prachtige zeeschildpad met een beperking.
Elke dag open van 10u tot 17u.

Koning Albert-I-laan 116, Blankenberge - Meer info

Belle Epoque Centrum

In het Belle Epoque Centrum maak je kennis met de vroegere glorie van de belle époque, een periode van ongeveer 1870 tot 1914 waarin de Europese welstellend was. Een interactieve tentoonstelling vertelt een nostalgisch verhaal.
Gesloten op maandag.

Elisabethstraat 24, Blankenberge - Meer info

Huisje van Majutte

Maak een sprong in de tijd! Wat ooit een typisch vissershuisje was uit het einde van 18e eeuw, is nu een gezellig museum-café.
Gesloten op maandag en dinsdag.

Breydelstraat 10, Blankenberge - Meer info

 

Oosterstaketsel Blankenberge

Favo outdooradresjes

Wester- en Oosterstaketsel

Blankenberge heeft twee staketsels. Het overzetbootje voert je in de havengeul van het Oosterstaketsel naar het Westerstaketsel. Het is er heerlijk wandelen, dé plaats om heerlijk uit te waaien en je te vergapen aan het schouwspel van binnen en buiten varende boten.

Zeedijk, Blankenberge - Meer info 

De Pier

De Belgium Pier heeft een rijke geschiedenis en behoort tot het nationale patrimonium. Nergens anders is de confrontatie met eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee en de kracht van de elementen zo intens als op de Belgium Pier.

Zeedijk 261, Blankenberge - Meer info 

Uitkerkse Polders

 Het eeuwenoud weidelandschap, de Uitkerkse Polder.  Het hele jaar door is de Uitkerkse Polder de ideale biotoop voor tal van vogelsoorten. Weidevogels vinden er een geschikte broedplaats en duizenden vriezeganzen uit het hoge Noorden komen er overwinteren.

Kuiperscheeweg 20, Blankenberge - Meer info 

Het Avenue Boutique Hotel is een gerenoveerd, origineel art-decohotel uit 1932. Het hotel beschikt over een fitnessruimte en een solarium. Dit boetiekhotel ligt op slechts 270 meter van de Noordzee en het zandstrand in Blankenberge en biedt overal gratis WiFi.

Alle kamers van het Avenue Boutique Hotel zijn voorzien van authentieke kroonluchters, een bureau, geluidsisolatie en een 32-inch smart-tv. Ze hebben ook een eigen badkamer met een douche. Elke ochtend wordt er een ontbijt verzorgd. De bar heeft een terras.

De parkeergelegenheid is voorzien van 3 Tesla-oplaadpunten. Het casino van Blankenberge ligt op 5 minuten lopen van het hotel. Het Sea Life Centre bevindt zich op 13 minuten lopen. 

Jules De Troozlaan 42, Blankenberge - (0)50 41 12 75 - avenue@vakantiehotels.be

 

CONTACTEER AVENUE BOUTIQUE HOTEL

Avenue Boutique Hotel


Andere deelnemende hotels

profit

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF