Doen
Slapen

B&B Chez Ba'Nus - Midweek aan zee

Welkom aan Zee

Lekker uitwaaien aan de kust? Enkele dagen er tussen uit? Nood aan een deugddoende vakantie? Welkom bij Chez Ba'Nus Bed and Breakfast in Blankenberge.
Het is tijd om uw batterijen op te laden. Kom genieten van de gezelligste plekjes en schitterende omgeving welke Blankenberge u te bieden heeft. Bezoek de imposante pier of kom op adem terwijl u het uitzicht bewonderd vanop één van de staketsels.

De heerlijke sfeer van de meest populaire badplaats van België opsnuiven, dat doe je op de Paravang.
Het is altijd een geweldige ervaring om tot rust te komen en te genieten van de Blankenbergse sfeer. Bezoek zeker ook de haven, bekijk de mooie boten en waan u even de kapitein. Het prachtige natuurdomein en de rust die u zal vinden in Bed and Breakfast Chez Ba'nus maken een nieuw mens van u. Altijd al op vakantie willen gaan met uw hond? Bij ons zijn honden welkom. Honden kleiner dan 40cm mogen zelfs logeren op de kamer.

Chez Ba'Nus - Rogierlaan 6, Blankenberge - +32 485 54 48 78 -  info@chezbanus.be - www.chezbanus.be

Midweek arrangement

 • Wanneer?

Midweek actie geldig Van 13 november tot 30 maart (niet in schoolvakantie) met aankomst op maandag, dinsdag en woensdag.

 • Prijs?

180€ inclusief luxe ontbijt

Contacteer Chez Ba'nus

Favo lunchadresjes

 • Bistro Botenga

Chef Philip Janssoone en gastvrouw Sophie Van Kerckhove baatten samen dit gloednieuwe eethuis uit. Gesloten op dinsdag en woensdag.

Franchommelaan 112, Blankenberge - Meer info 

 • De Sleutel

Bij de Sleutel kan je terecht voor grilgerechten als de Rib Eye steak Uruguay of een lekker stukje côte à l'os. Ook zijn er verschillende visgerechten om uit te kiezen. Enkel open op zaterdag en zondag.

Zeedijk182 - Blankenberge - Meer info

 • Pullman

In het restaurant van het Pullman Hotel in Blankenberge kun je een lekker hapje eten vlak bij het station. Gesloten op dinsdag en woensdag.

Koning Leopold III-plein 11 - Blankenberge 112 - Meer info 

Favo dineradresjes

 • De Boeie

Gastvrouw Ria ontvangt je op een hartverwarmende manier, Chef Mark verwent je zowel met klassieke als creatieve gerechtjes met een vernieuwende twist. Woensdag en donderdag gesloten.

Molenstraat 26-28, Blankenberge - Meer info 

 • Griffioen

De kunst van gastvrijheid en lekker eten is prioriteit bij de Griffioen. Je ervaart er het plezier van het eten in een ongewone setting. Gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag.

Kerkstraat 163 (richting Uitkerke), Blankenberge  - Meer info 

 • 't Sand

In het kleine maar gezellige ’t Sand geniet je van verschillende specialiteiten uit de Frans Belgische keuken. Voor ieder is er wel wat wils op de kaart. Gesloten dinsdag en woensdag.

Bakkersstraat 39, Blankenberge - Meer info 

Favo pitstopadresjes

 • De Kolonel

De Kolonel is een nieuwe koffiebar vlakbij de markt en de haven van Blankenberge. In de hhippe zaak met een zonnig terras kun je terecht voor een heerlijk ontbijt of brunch, een barista koffiebereiding en een lekkere thee. Gesloten op maandag en dinsdag

de Limburg Stirumstraat 10, Blankenberge - Meer info 

 • O'neill Beachclub

De O'Neill Beachclub aan de voet van de duinen vlakbij de Pier is de plek voor watersportfanaten. Kies uit tal van watersporten! Elke dag geopend vanaf 12u.

Zeedijk 245 (oostkant Pier), Blankenberge - Meer info 

 • Local B

Even de voetjes van de grond en een kleurrijke cocktail in je handen? Local B in Blankenberge is een ideaal adresje om even goed los te gaan op de dansvloer en te genieten van een lekker drankje.

Franchommelaan 107, Blankenberge  - Meer info 

O'neill
Bierhuis Herman, blankenberge, kust, lekkere westen, bier

Favo indooradresjes

 • O'neill Beachclub

De O'Neill Beachclub aan de voet van de duinen vlakbij de Pier is de plek voor watersportfanaten. Kies uit tal van watersporten! Elke dag geopend vanaf 12u.

Zeedijk 245 (oostkant Pier), Blankenberge - Meer info 

 • Local B

Even de voetjes van de grond en een kleurrijke cocktail in je handen? Local B in Blankenberge is een ideaal adresje om even goed los te gaan op de dansvloer en te genieten van een lekker drankje.

Franchommelaan 107, Blankenberge  - Meer info 

 • Café Herman

Het interieur oogt trendy, de toog is een ware eyecatcher en de uitbaters Peter en Geert zijn rotten in het horecavak. Bierhuis Herman kan je dus niet zomaar voorbijlopen. 

Kerkstraat 102, Blankenberge  - Meer info 

Belgium Pier blankenberge

Favo outdooradresjes

 • Reef Café

Het gezellige Reef Café biedt tal van lekkere hapjes en drankjes met zicht op zee. Dagelijks open.

Zeedijk 42, Blankenberge - Meer info 

 • De Pier

De Belgium Pier heeft een rijke geschiedenis en behoort tot het nationale patrimonium. Nergens anders is de confrontatie met eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee en de kracht van de elementen zo intens als op de Belgium Pier.

Zeedijk 261, Blankenberge - Meer info 

 • Sunbeach

Zalig genieten van de zon, een cocktail in je hand en goede muziek in je oren. Open vanaf eind maart tot mid oktober, open tot 23:00.

Thv Zeedijk 106, Blankenberge - Meer info 

De wondere waterwereld ontdekken met de kinderen in Sea Life Blankenberge

Favo hotspots

 • Sealife Blankenberge

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s, het zeepaardjes kweekprogramma tot een prachtige zeeschildpad met een beperking. Elke dag open van 10u tot 17u.

Koning Albert-I-laan 116, Blankenberge - Meer info

 • Belle Epoque Centrum

In het Belle Epoque Centrum maak je kennis met de vroegere glorie van de belle époque, een periode van ongeveer 1870 tot 1914 waarin de Europese welstellend was. Een interactieve tentoonstelling vertelt een nostalgisch verhaal. Gesloten op maandag.

Elisabethstraat 24, Blankenberge - Meer info

 • Haven Zeebrugge

De haven van Zeebrugge biedt een prachtig panorama waar je uren naar kan kijken. Daarnaast is het ook mogelijk de haven zelf met boot of bus te ontdekken. Of vaar mee naar de Thorntonbank en bezoek het windmolenpark op zee. Ontdek hier enkele vergezichten aan de haven. 

Zweedse Kaai, Zeebrugge - Meer info