Doen
Slapen

B&B Summertime - Midweek aan zee


Geniet van een midweek aan zee in Koksijde. Verblijf voordelig in B&B "Summertime' dankzij onze Libelle actie en stippel jouw 4-daagse aan zee uit met behulp van onze tips van de uitbaters ('local tips'). Alle info voor jouw verblijf vind je hieronder. 

Midweek aan Zee

Wanneer?

De Midweek aan Zee actie is geldig vanaf oktober tot eind maart gedurende de week van maandag tot vrijdag. Met uitzondering van de schoolvakanties. Aankomst van maandag tot en met vrijdag.
Reservatie enkel telefonisch met vermelding actie Libelle Midweek aan Zee.

Prijs?

  • 330 euro voor 3 nachten in onze kamer 1, kamer bad en douche ontbijt inbegrepen voor 2 personen
  • 420 euro voor 3 nachten in onze familiekamer, terras bad douche, max 3 volwassenen, max 2 volwassenen en 2 kinderen  ontbijten inbegrepen.
     

CONTACTEER B&B SUMMERTIME


local tips

Favo lunchadresjes

Kantine Koksijde
In deze ‘No-nonsense brunchbar’ kan je terecht voor een lekker ontbijt, gezonde lunch of een warme kop koffie.
Gesloten op maandag en dinsdag

Maurice Blieckstraat 11 - Koksijde – Meer info

Alfons koffie
Claire en Véro (dochter en moeder, kei plezant!) runnen met veel liefde en plezier deze ontbijt- en lunchbar.
Gesloten op maandag en dinsdag.

Nieuwpoortlaan 10 - De Panne - Meer info

Ukks Koffie
In deze urban feel ‘Koffie & Krant’-zaak koop je jouw favoriete magazine of krant en lees je die meteen bij een verse kop koffie. Vers van de pers!

Zeelaan 36 – 8670 Koksijde – Meer info

 

Alfons
Boîte Sint Idesbald

Favo dineradresjes

Boîte
In Boîte ontdek je de wereldkeuken in een food sharing concept.
Gesloten op dinsdag en woensdag.

Oostendelaan 1 -Sint Idesbald – Meer info

Caricole
Caricole is een hedendaags knus restaurant: bootstijl, met veel cederhout, warme bruingrijze en terracotta kleuren, sober gedekte tafels, open keuken en aan de muren nostalgische zwart-witfoto’s van Oostduinkerke. 
Woensdag en donderdag gesloten.

Dorpstraat 23 - oostduinkerke - Meer info 


De Clochard
Bij Clochard geniet je van een eerlijke open keuken in een gezellig kader. Laat je verwennen door een uitgebreide kaart met aanvulling van dagelijkse suggesties. Kids en honden zijn ook meer dan welkom!
Gesloten op maandag.

Houtsaegerlaan 44 – Koksijde – Meer info 

 

Favo pitstopadresjes

Kiss My Coffee
Voor ‘The Best Coffee In Town’ moet je bij ‘Kiss my Coffee’ zijn. Ontdek de ‘Bleu’blend van ‘Or Coffee Roasters’ of ga voor één van de vele andere lekkernijen op de kaart, zoals een bagelontbijt met banaan en Nutella. Dinsdagnamiddag is het trouwens ‘Omie’s Appeltaartmiddag’, smullen gegarandeerd!
Gesloten op woensdag en donderdag.

Leopold II Laan 250 – Oostduinkerke – Meer info

Tearoom Het Zand
Met fantastisch zicht op de Noordzee en een uiterst gezellig interieur smaakt je koffie nog zoveel meer!
Gesloten op maandag en dinsdag.

Zeedijk 443 – Oostduinkerke – Meer info

Win’est bar
Geniet in deze knusse wijnbar van een assortiment aan wijnen (elk met hun eigen uniek verhaal), lekkere hapjes en kaasschotels. Door de chalet-achtige inrichting waan je je zowaar in de Ardennen, maar dan met zicht op zee!
Gesloten op maandag en donderdag.

Zeedijk 444 – Oostduinkerke – Meer info

 

 

Tearoom Het Zand
de Vinarchist

Favo hotspots

Wellness instituut Diva
‘Genieten van het leven, zeven op zeven!’, dat is de leuze van wellness instituut Diva. En genieten is hier zeker geen probleem. Met een sauna, jacuzzi, haman en talrijke verzorgingen en arrangementen kan iedereen hier tot rust komen.  
Gesloten op maandag- en woensdagnamiddag.

Robert Vandammestraat 64 – Koksijde – Meer info

Sofie's livingroom
In het grote zusje van strandbar ‘Sofie’s Sunset’ geniet je het hele jaar door van heerlijke cocktails. Naast de klassiekers vind je ook eigen creaties van Sofie’s hand terug op de kaart.
Enkel open op vrijdag- en zaterdagavond.

Demyttenaerelaan 13 – Sint Idesbald – Meer info 


Vinarchist
De Vinarchist is een sfeervolle wijnbar gerund door echte wijnkenners. Ontdek de wijnen uit de collectie van Ambrosius Koksijde of laat je verrassen door een wijntje geselecteerd naar jouw smaak. Dankzij een unieke selectie van Italiaanse & Spaanse charcuterie en gerijpte kazen komen de geserveerde wijnen helemaal tot hun recht.

Zeelaan 228 – Koksijde – Meer info 

Duinenhuis - Sterrenjutter
Tuur naar de sterren vanop het dakterras van het Duinenhuis dankzij deze eerste publieke sterrenwacht aan onze kust.
Iedere derde vrijdag van de maand, iedere vrijdag in de pasvakantie en elke donderdag in de maanden juli en augustus. Ook op afspraak te bezoeken.

Bettystraat 7 p/a Zeelaan 303 – Koksijde – Meer info

kindje met aquarium

Favo indooradresjes

NAVIGO Visserijmuseum

In het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum maak je kennis met de Vlaamse vissersfamilie, de heroïsche IJslandvaarders en de garnaalvissers te paard. Wist je dat je er ook echte Noordzeebewoners kunt ontmoeten? Gesloten op maandag.

 Pastoor Schmitzstraat 5, Koksijde - Meer info 


Abdijmuseum ten Duinen
In de middeleeuwen overheerste het silhouet van de Duinenabdij het Koksijdse landschap. Een bezoek aan het Abdijmuseum doet je in alle rust wandelen langsheen haar oude muuropstanden, omgeven door prachtige natuur. Verwonder je over unieke collectiestukken die archeologen ter plaatse vonden, over de abdijgeschiedenis en de belangrijke rol van de Duinheren in de streek.

Koninklijke Prinslaan 2 – Koksijde – Meer info

Museos museum
In het natuurhistorisch museum ‘Museos’ bewonder je de schedels en skeletten van zowel recente als uitgestorven zoogdieren, vogels en reptielen.

Veurnestraat 2 – Koksijde – Meer info 

bezoek Beaufort

Favo outdooradresjes

Surf en watersportclub Windekind
Dé hotspot aan de Westkust voor surfers! Surfclub Windekind in Oostduinkerke is al meer dan 30 jaar een begrip in de Belgische surfwereld! De spot garandeert surfers ‘easy access’ dankzij de ruime parking (betalend!) aan land als op zee door het ontbreken van golfbrekers.

Zuidenwindhelling 1 – Oostduinkerke – Meer info

Doornpanne en de hoge blekker
Trek je graag je stapschoenen aan? Dan is het 240 ha uitgestrekte duingebied  ‘Doorpanne’ zeker iets voor jou! In dit duinmassief vind je tevens ook de Hoge Blekker terug; de hoogste duin van onze kust.

Meer info

De Zee en het strand
Uiteraard …

 

In augustus 2017 openden Suze & Guy een b&b in onze duplex-zolder te Koksijde. Voor de inrichting lieten ze zich inspireren door Scandinavië en nordic-living: hoge plafonds, maagdelijk witte muren, lariksparket, een open keuken en een gezellig haardvuur.

De b&b herbergt 3 kamers met elk eigen douche en bad. De ruime duplex met loft-allures kan ook in zijn geheel afgehuurd worden (voor groepen tot max. 10 personen)

‘s Ochtends kunnen gasten genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Ook voor speciale verzoeken (allergieën, vegetarisch, vegan, viering) worden lekkere alternatieven voorzien.

Robert Vandammestraat, 40 8670 Oostduinkerke - +32479281184 - suzebogaerts@telenet.be
 

CONTACTEER B&B SUMMERTIME

B&B Summertime


Andere deelnemende hotels

profit

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF