Sport & ontspanning

Beachlife

De zee blijft 'numero uno' als het om waterplezier gaat. Gewoon heerlijk pootjebaden, dieper het water op gaan en je meten met de golven of het ruimte sop kiezen op een boot ... Het kan allemaal.

Beachclubs

Overal aan onze Kust zijn er mogelijkheden om actief van zee en strand te genieten. Alle kustgemeenten hebben coole beachclubs waar het heerlijk vertoeven is. Je kan er kitesurfen, windsurfen, suppen, golfsurfen, zeilen, kajakken, raften, waterskiën, speedsailen, buggykiten ... keuze genoeg.

Maar de beachclubs zijn veel meer dan watersport. Heel wat clubs zijn de voorbije jaren vernieuwd en zijn het hele jaar door een place to be voor wie gek is op strand en zee. Strand- en watersporters zijn er thuis, maar je kan ook lekker vanop het terras genieten van de ambiance.

Zin in wat beachfun?
Hieronder vind je de beachclubs (blauw) en dichtstbijzijnde tramhaltes (geel).

Even van het wilde water proeven?

Op de dijk

Maar er is nog meer aan de zeelijn te beleven. Geniet van het beachlife vanop een (strand-)terras  of de zeedijk. De dijk is de ideale plaats om te wandelen, te fietsen of te billenkarren met zicht op zee.

Op zoek naar een fiets of billenkar? Die kan je hier terugvinden.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF