Doen

Bieke Vanparys van Hotel Van Bunnen

Hotel Van Bunnen verwent met ontbijtmanden

Hotel Van Bunnen wil haar gasten een meerwaarde bieden en stelt vanaf nu ook wandel- en fietstochten in de ochtend voor waarbij je een stijlvolle ontbijtmand mee krijgt.


Ontdek het verhaal van Bieke


Hotel Van Bunnen: een modernistische parel aan de kust

Even op de pauzeknop drukken. Een reset doen. Of de tijd terugspoelen, als dat zou kunnen. Dat is wat Hotel Van Bunnen je aanbiedt, een modernistische parel centraal in Knokke. Bieke Van Parys: ‘We zullen de volgende maanden allemaal nood hebben aan tijd en ruimte, aan rust en adempauze. Dat is wat we je in Van Bunnen kunnen bieden. Baden in zee. En vooral baden in schoonheid.’
 

Gastvrouw Bieke Van Parys: Het strand en de natuur aan zee zijn prachtig in alle seizoenen. Ook in najaar en winter. Wanneer het normaal wat rustiger is in Knokke-Heist. Dat is ideaal voor een lange strandwandeling. Die geeft je een enorme energieboost. Tegelijk zorgt de gezonde zeelucht voor een instant vitaminekuur.


We willen bij Van Bunnen graag mikken op die kleine momentjes van me-time in de maanden dat het wat minder druk is. Daar kunnen we met ons modernistisch hotel perfect op inspelen. Mensen ontvangen tijdens de week, van maandag tot vrijdag bijvoorbeeld. Dan is het echt heerlijk om te wandelen. Of de fiets te nemen en naar Het Zwin te trappen. Met je neus in de wind. We hebben nu ook een aanbod waarbij je met z’n tweetjes een fiets huurt en onze ontbijtmand meeneemt met bijna alleen maar lokale producten. Want buy local, eat local, weet je wel.
Ons ontbijt heeft een lange traditie van verse lokale en seizoensgebonden producten, zoals de kersen van de Zoete Polder in de zomer. Heerlijke Knokse pistolets. Gewoon de dingen van bij ons. Zo creëren we verbondenheid met onze streek, en met elkaar. Want we weten dat het goed is zo, dat je je veilig en welkom voelt.’

Hotel Van Bunnen, Van Bunnenlaan 50, 8300 Knokke-Heist. Info: 050/62.93.63 en hotelvanbunnen.be

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF