Doen
Slapen

Boat and Breakfast - Midweek aan zee

Geniet van een midweek aan zee in Nieuwpoort. Verblijf voordelig in 'Boat & Breakfast' dankzij onze Libelle actie en stippel jouw 4-daagse aan zee uit met behulp van onze tips van de uitbaters ('local tips'). Alle info voor jouw verblijf vind je hieronder. 

Midweek aan Zee

Wanneer?

Boek nu drie nachten voor de prijs van twee. De midweek actie is geldig in april, mei en juni op maandag, dinsdag of woensdag. Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

Prijs?

178 euro voor 2 personen incl. ontbijtbuffet, exclusief boottocht (50 euro pp)
 

Contacteer Boat & Breakfast

Favo lunchadresjes

Brasserie Het Kompas

Op de uitgebreide kaart staan zowel Belgische klassiekers als diverse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken, voor elk wat wils dus.
Gesloten op disndag en woensdag.

Henegouwenstraat 1 - Nieuwpoort - Meer info 

Eethuis Milo

Bij Milo kan je van maandag tot zaterdag terecht voor een (snelle) dagverse lunch.
Gesloten op dinsdag en woensdag.

Kaai 11 - Nieuwpoort - Meer info 

La Muse

Bij Milo kan je proeven en genieten van lekkere, vernieuwende gerechten in een gezellig en warm kader, een zakelijke lunch, of een etentje onder vrienden, La Muse verzorgt het met veel plezier voor u.
Gesloten op maandag en dinsdag

Oostendestraat 13 - Nieuwpoort - Meer info 

Favo dineradresjes

Barbouni

Liefhebbers van de Griekse keuken zullen bij Barbouni zeker hun gading vinden. De mediterraanse keuken zorgt voor heerlijke afwisselingen.
Gesloten op woensdag.

Kaai 39 - Nieuwpoort - Meer info 

Brasserie 't Ponton

't Ponton pakt uit met een versmarktmenu om de versheid van de streekproducten te kunnen garanderen. Gesloten op maandag en dinsdag.

Havenstraat 1 - Nieuwpoort - Meer info 

Café de Paris

De filosofie van Café de Paris en van de chef bestaat eruit enkel de beste kwaliteits- producten te gebruiken die op de markt worden aangeboden.
Gesloten op maandag.

Kaai 16 - Nieuwpoort - Meer info 

Favo pitstopadresjes

Baenk

Plof neer in een vintage stoel bij onze gezellige haard voor een heerlijke cappuccino. Zelf gemaakte afternoon treats zoals cheesecake, appeltaart en brownie worden geserveerd.
Gesloten op woensdag en donderdag.

Marktstraat 48 - Nieuwpoort - Meer info 

Koffiedrinken
Nieuwpoort - Le vent souffle où il veut

Favo hotspots

Nieuwpoort Bad

Gelegen aan de IJzermonding en de Noordzee, heeft Nieuwpoort heel wat verrassingen in petto voor bezoekers. De verkeersvrije dijk, het strand en de omringende groene landschappen trekken jaarlijks veel wandelaars, maar ook de historische stad is zeker de moeite.

Westfront in Nieuwpoort bezoeken met de bloggers van hetisdemerckx

Favo indooradresjes

Het museum Westfront vertelt het boeiende verhaal van de onderwaterzetting van de IJzervlakte. Het bevindt zich onder het Koning
Albert I – monument
, op wandelafstand van de jachthaven. In Nieuwpoort – Stad vinden er in het prachtig gerestaureerde belfort op de markt regelmatig
wisselende tentoonstellingen plaats. Stap zeker ook eens binnen in de Onze-Lieve-Vrouwkerk. Links van de ingang hangt een enorm schilderij over de ‘Slag om Nieuwpoort’ van 1600.

Watersport

Favo outdooradresjes

Sport Vlaanderen biedt verschillende mogelijkheden om zowel op zee als op het spaarbekken watersporten te beoefenen. Ook surfclub De Kwinte biedt heel wat mogelijkheden naar watersporten toe. U kan zich er ook gewoon op het terras neervleien en genieten van het prachtige uitzicht, zeker bij zonsondergang is dat een uniek moment. Wie graag fietst, kan via de IJzer de Westhoek richting Diksmuide verkennen. U passeert er verschillende plekken die aan de Eerste Wereldoorlog herinneren.

De grootste jachthaven van West-Europa bevindt zich in Nieuwpoort. In dit immense dorp vol zeilboten ligt ook het zeiljacht Blue Lady aangemeerd. Boat and Breakfast verhuurt een kajuit en laat u ’s avonds genieten van een tochtje op zee. Het varen gebeurt onder voorbehoud van goed weer. Na een verkwikkende nachtrust in de kajuit bezorgt uw gastheer u ’s morgens een vers ontbijt. Niets leuker dan op het achterdek te genieten van een zalig ontbijt. Wie zijn/haar geliefde wil verrassen met een boeketje, een flesje cava of champagne of een reservatie in een restaurant kan dit perfect via de gastheer laten regelen. De reacties liegen er niet om: slapen op een zeiljacht is heel bijzonder en geeft je tonnen energie.

Zeiljacht Blue Lady - VY Jachthaven, Steiger AB in de Watersportlaan, Nieuwpoort - 0472 89 69 61
 

CONTACTEER BOAT & BREAKFAST


Andere deelnemende hotels

profit

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF