Praktische info

Capitoolgids Vlaamse Kust & Hinterland

In de reeks van de prestigieuze Capitool Reisgidsen heeft het provinciebedrijf Westtoer in samenwerking met de uitgeverij Unieboek/Het Spectrum een nieuwe reisgids voor de Vlaamse Kust & Hinterland uitgebracht. In de authentieke stijl van Capitool presenteert de kleurrijke reisgids het beste van de Kust. Naast thematische invalshoeken brengt de gids ook uitgebreide informatie over alle kustgemeenten.

Deze Capitool Reisgids van 240 bladzijden is een uniek instrument om de Vlaamse Kust en het hinterland te ontdekken.
Je leest er alles over cultuur, natuur en architectuur, shopping, gastronomie en evenementen. Ook klassiekers zoals de kusttram, de ‘strandhuisjes’, de stranden en de recreatieve mogelijkheden komen aan bod. Dit alles is rijkelijk geïllustreerd met overzichtkaartjes, grafische doorsnedes van historische sites en plattegronden van badplaatsen. Wie even landinwaarts wil gaan, vindt in de Capitoolgids ook tal van vakantietips over het hinterland van de kustregio: Ieper, de Westhoek en Brugge.


De Capitool Reisgids ‘Vlaamse Kust & Hinterland’  is verkrijgbaar in de boekhandel, bij de Diensten voor Toerisme en ook rechtstreeks bij Westtoer via de Webshop. De reisgids is beschikbaar in Nederlands en Frans.

 

Capitoolgids Kust

  • Kostprijs: € 24,95
  • 240 p
  • Uitgeverij: Unieboek/Het Spectrum
  • Met ondersteuning van: Westtoer, Provincie West-Vlaanderen, Impulsprogramma Kust
  • Auteur: Tineke Zwijgers
  • Eerste druk in 2014

 

Kopen op webshop Westtoer