Doen

Fabian Buffel van Hotel Monarc


Hotel Monarc: een koninklijk boetiekhotel

Hotel Monarc is een volledig vernieuwd viersterren boektiekhotel in het hart van Oostende. Met iets meer dan twintig kamers mikt het op een familiale aanpak, verwenmomentjes en savoir-vivre. Hotel Monarc maakt het hotel volledig coronaproof, zodat elke gast zich op elk moment 100% veilig kan voelen.

Gastheer Fabian Buffel: ‘We hebben een renovatie van twee jaar achter de rug. Dat was best een heftige maar ook zeer verrijkende ervaring. Er gebeurt heel veel in Oostende en er was echt behoefte aan een upscale hotel met een persoonlijke aanpak. Dat willen we met Monarc uitstralen. Vriendelijkheid, een thuisgevoel, persoonlijke tips op maat van de gast, verwennerijtjes bij het ontbijt.’

Hotel Monarc is een volledig gerenoveerd oud herenhuis uit het eind van de 19e eeuw. Tijdens de renovatie werd duidelijk dat er veel méér nodig was dan nieuwe tafels en stoelen om de sfeer op maat van een gast in het jaar 2020 te maken. En Oostende kon zo’n mooi, stijlvol boetiekhotel best gebruiken. Het resultaat werd een knap geheel met 21 stijlvol ingerichte kamers, met veel zachte, warme kleuren, zodat iedereen er zich thuis kan voelen na een wandeling langs het strand, een museumbezoek of gezellig diner in één van de vele restaurants in Oostende.

Fabian Buffel wist wat belangrijk is voor een optimale ervaring: queensize bedden met een lengte van 2m10. Een inloopdouche of bad om lekker lang te genieten. Dàt zijn de dingen die het verschil maken. Net als een lekker, gezond ontbijt. Hotel Monarc wil van dat ontbijt een erezaak maken. Met de heerlijkste koffie. Verse sappen. Elke dag een andere smoothie die aan tafel wordt gebracht. Iedere morgen een zelfgemaakt gebakje. Kwaliteit boven kwantiteit. Om die boetiekervaring tot in de kleinste details door te trekken.

Monarc bevindt zich op een toplocatie, dichtbij strand, centrum en alle openbaar vervoer.

Hotel Monarc, Koningsstraat 61, 8400 Oostende. Info: 059/70.10.35 en www.hotelmonarc.com

Hotel Monarc levert deze zomer Beach Service

Hotel Monarc gaat dit jaar voor verwenning op maat met gepersonaliseerde picknickmanden boordevol lekkernijen, zodat je ’s middags in alle rust in je bubbel aan het strand kunt blijven.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF