Doen

fietsaanbod bij lokale handelaars en uitbaters


Deze lokale handelaars en - uitbaters voorzien voor hun gasten een aangepast fietsaanbod, gaande van een uitgeruste fietsenstalling tot een versnaperingspakket voor onderweg. Fietsliefhebbers zijn hier aan het juiste adres voor een zorgeloze fietsvakantie aan zee.
 

Navigatie aanbod


De Haan - Wenduine

B&B YACA

 

"Wij zijn en hebben als B&B YACA in De Haan, het logo van fietsvriendelijke B&B. Als dusdanig willen we onze fietsers heel graag ontvangen met een drankje voor en nà hun fietstocht en een sandwich naar wens voor tijdens hun fietstocht."
 

Alle info over B&B YACA


Chalet Westhinder

"Fietsers kunnen onderweg pitstop houden bij ons om daar te genieten van een hapje en een tapje met de voetjes in het zand. Ondertussen kunnen fietsen opgeladen worden in ons speciaal ingerichte oplaadpunt."

Alle info over Chalet Westhinder

 

 

Oostende

Hotel Prado en Prado Next Door

"Wij hebben Prado Next Door volledig gerenoveerd en beschikken er over een speciaal ingerichte fietsenstalling die fungeert voor onze beide hotels (Hotel Prado en Prado Next Door). De fietsenstalling is makkelijk toegankelijk met een badge systeem. Fietsen kunnen makkelijk opgehangen worden aan de fietshaken. Er is camerabewaking alsook oplaadpunten voor elektrische fietsen. We hebben hierin geïnvesteerd om onze fietsende hotelgasten nog meer te kunnen verwennen. Als de fiets veilig en goed gestald kan worden zijn zij nog meer op hun gemak."
 

Alle info over Hotel Prado                    

Alle info over Prado Next Door

 

 

Middelkerke

Belcasa

"Een prachtig nieuwbouwproject van 13 verhuurappartementen met één, twee of drie slaapkamers, en bij te reserveren parking. Dé perfecte stek om uw vakantie door te brengen met vrienden of familie. Bovendien heeft ieder vakantie-appartement zijn eigen individuele afgesloten berging om bijvoorbeeld zijn fietsen of mountainbikes mooi en veilig op te bergen, niettegenstaande wij ook een gemeenschappelijke, ondergrondse fietsenberging hebben, waar een oplaadpunt voor elektrische fietsen is voorzien. 

Het hotel is gelegen langs fietsroutes, zoals de route van Freddy Maertens en de vele mountainbikeroutes in de duinen. Wij hebben ook fietsroutekaarten voorhanden."
 

Alle info over Belcasa Family Suites & Lofts
 

Hotel Kristoffel

"In ons hotel beschikken we over een ruime fietsstalling waar ook de elektrische fietsen kunnen opgeladen worden. In samenwerking met enkele lokale fietshandelaars bieden we ook fietsverhuur voor onze gasten aan."
 

Alle info over Hotel Kristoffel

 

Koksijde

B&B Summertime

"Wij voorzien voor onze fietsende gasten een picknick voor onderweg. Ook voor aangepast fietsenverhuur zoals een bakfiets voor families kan je bij ons terecht. Op zoek naar een interactieve zoek- en vragentocht om de fietstocht op te leuken? wij verzorgen het graag! Cadeautjes voor "de winnaars" inclusief :)." 
 

Alle info over B&B Summertime 
 

Coxy-Kart

"Ik stippel met plezier fietsroutes via de knooppunten uit volgens de vraag en smaak van de klant. Zo kan iedereen genieten van een op maat gemaakte fietstocht."
 

Alle info over Coxy-Kart

 

 

De Panne

Oyenkerke

"Onze vakantiewoningen zijn gesitueerd op 2 km van de kust en vlakbij het station van Adinkerke en de tram. De ideale ligging om naartoe te reizen zelfs zonder wagen. Voor verplaatsing tijdens verblijf bieden we gratis fietsen aan voor onze gasten. Er is ook mogelijkheid tot stalling van eigen fietsen en bovendien werd een speciale afspuitplaats voor mountainbikes voorzien ."
 

Alle info over Oyenkerke

 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF