Fietsen

Fietsen aan de Kust

De Kust nodigt uit om te fietsen. Een fietstochtje met zeezicht brengt de gezondheid van een  mens naar topniveau. Het is heerlijk vertoeven aan de Kust. Strand en zee zijn dichtbij en altijd zijn er mooie plekjes om even halt te houden.

Kies voor een route op het nieuwe Fietsnetwerk aan de Kust, of hou je liever van de lusvormige routes? Alles is mogelijk aan zee...

De mooiste fietsroutes aan de Kust

De Kust verkennen vanop de fiets? Op deze pagina's ontdek je het nieuwe fietsnetwerk aan de Kust. Ga fietsen op één van de suggestieroutes of maak zelf je eigen route op maat dankzij de nieuwe knooppuntkaarten.

Lusje rijden?

De lusvormige fietsroutes blijven mooie trajecten om te volgen. Start- en eindpunt zijn gelijk en je verkent de Kust en het mooie hinterland. Ontdek de 10 lusvormige routes!

* deze routes liggen niet op het fietsnetwerk

Plan zelf je fietsroute

Ga kijken op 'West-Vlinderen' naar onze suggestiefietsroutes op het fietsnetwerk of plan gewoon helemaal zelf je favoriete route via de fietsrouteplanner!

Online je fietskaarten bestellen:

Goesting om het nieuwe fietsnetwerk te verkennen? Dan kan je vast een fietskaart gebruiken.
Per nieuwe fietsnetwerkkaart betaal je maar € 8. Voor de Kust vind je op één kaart alle knooppunten van de regio terug. Je kan ook de fietsnetwerkbox met kaarten van de vier West-Vlaamse regio's aankopen, dan betaal je € 25, en je krijgt meteen ook een gratis pocket erbij met suggestiefietsroutes.

Ga kijken op de webshop.

Fietsen huren

Geen zin in al dat gesleur met je fietsen? Aan de Kust kan je een fiets huren. Tal van fietsverhuurders zorgen voor een degelijke en comfortabele fiets. Alles is mogelijk, van kinderfietsen, tot elektrische fietsen.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF