Doen

Fietsen met deelfietsen in De Panne, Koksijde-Oostduinkerke en Veurne

Dit nieuwe fietssysteem laat je op een handige manier trappen tussen De Panne, Koksijde en Veurne. De deelfietsen vind je op 6 plaatsen terug in De Panne, Koksijde en Veurne waar je ze kan lenen. Het werkt bijzonder eenvoudig en is heel handig om je op een leuke en duurzame manier te verplaatsen.
Er zijn zestig deelfietsen die aan de treinstations van De Panne, Koksijde en Veurne, in het stadspark van Veurne, het gemeentehuis van Koksijde en de markt van De Panne staan. Je downloadt de mobit app en door de qr-code in te scannen kan je het slot openen. De fiets kan je gebruiken zo lang je wilt, maar uiteindelijk moet je het wel parkeren op één van de zes deelfietsparkings. Het eerste half jaar kan iedereen de fietsen gratis gebruiken. Je hoeft enkel een waarborg van 29 euro te betalen. Laat je de deelfiets gewoon ergens rondslingeren dan krijg je wel een boete van €10 euro. Via de app kan je zien welke route je hebt gevolgd, hoeveel kilometers je hebt gereden, hoeveel CO² je hebt bespaard en zelfs hoeveel calorieën je hebt verbruikt per rit. Je kan er ook eventuele problemen aan de fiets mee signaleren.

fietsen aan de Kust

Suggestieroutes op het Fietsnetwerk

Zie je een fietstocht wel zitten, maar heb je wat inspiratie nodig? Ontdek de vele fietsmogelijkheiden tussen De Panne, Koksijde-Oostduinkerke en Veurne!

Fietsinspiratie

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF