Fietsen

Fietsen met zicht op zee

De Kust nodigt uit om te fietsen. Een fietstochtje met zeezicht doet een mens weer opleven. De zeebries, de zilte geur en de prachtige uitzichten: het is heerlijk vertoeven aan de Kust. Strand en zee zijn dichtbij en altijd zijn er mooie plekjes om even halt te houden. Van De Panne tot Knokke-Heist. Voor jong en minder jong. De Kust is de ideale bestemming om te fietsen. Elke kustgemeente heeft unieke troeven die je makkelijk met en vanop je trappers kan ontdekken. 

Laat je hier inspireren, informeren en vooral download 10 gratis fietslussen en ga genieten met zicht op zee!

fietsen met zeezicht
GRATIS FIETSLUSSEN MET ZEEZICHT

Een leuke tocht met zeezicht en onderweg plekjes ontdekken waar het leuk halt houden is. Om van de gezonde zeelucht maar te zwijgen die je meteen ook een gezondheidskuur geeft. Met deze fietsroutes met zicht op zee langs het Fietsnetwerk van de Kust.

Ontdek leuke fietslusjes

 

Fietsen met de Fietsnetwerkkaart van de Kust
Zelf je route samenstellen?

Wil je liever zelf je fietslus samenstellen? Tuurlijk kan dat! Met de fietsnetwerkkaart rijg je de knooppunten aan elkaar zoals jij dat wil. Heel makkelijk en je maakt de lus net zolang al jij het wel.

Meer over de Fietsnetwerkkaart Kust

Fietsen aan de Kust met eigen fiets of een gehuurde fiets bij de fietsverhuurders aan de Kust
Je fiets huren?

Je fiets niet meegenomen of geen zin om die fiets mee te sleuren? Geen nood! Bij de vele tientallen fietsverhuurders aan de Kust vind je zonder twijfel de perfecte tweewieler. Elertrisch, met zijwieltjes, met babysitje of aanhangwagentje? Alles kan!

Waar zijn de fietsverhuurders overal te vinden?

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF