Doen

Fietsnetwerk Kust

Per regio is er 1 fietsnetwerkkaart met het volledige netwerk op voor- en achterzijde. Een fietskaart kost € 9 per exemplaar. Je kan de netwerkkaart op de webshop bestellen.

Ben je van plan om ook elders in West-Vlaanderen op ontdekking te gaan? Dan is de box met de vier netwerken wel iets voor jou. De fietsnetwerkbox kost € 30 en je krijgt er een gratis handige pocket bij met 10 suggestiefietsroutes.

Fietsnetwerk Kust

Fietsnetwerk Kust

Aan de Kust kan je op het netwerk genieten van ruim 350 kilometer fietsplezier langs zee en strand, door duinen en natuurgebieden, in levendige badplaatsen, kuststeden en door de vlakke en groene polders van het hinterland. Met de netwerkkaart stippel je aan de hand van knooppunten zelf je fietsroute uit. Je fietst naar de leukste plekjes.

Opgelet!
Door de uitbraak van het coronavirus zijn de grenzen naar Frankrijk en Nederland dicht. Recreatief fietsen is in Frankrijk en Nederland niet toegestaan en wordt beboet. Gelieve hiermee rekening te houden.

Ontdek meer

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF