Doen
Slapen

Floreal Nieuwpoort - Midweek aan zee


Geniet van een midweek aan zee in Nieuwpoort. Verblijf voordelig in 'Hotel Floreal' dankzij onze Libelle actie en stippel jouw 4-daagse aan zee uit met behulp van onze tips van de uitbaters ('local tips'). Alle info voor jouw verblijf vind je hieronder. 

Midweek aan Zee

Wanneer?

De midweek actie is geldig van 04 tot 19 november, van 02 tot 20 december, van 06 tot 31 januari en van 03 februari tot en met 27 maart 2020 met aankomst op maandag, dinsdag en woensdag (niet tijdens schoolvakanties). 
Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

Prijs?

  • in hotelformule: € 106 per persoon voor 3 overnachten met ontbijt incl.
  • studio: € 128 per studio per midweek (ma-vr)*
  • appartement 1 kamer: € 155 per appartement per midweek (ma-vr)**
  • appartement 2 kamers: € 179 per appartement per midweek (ma-vr)***

* + € 30 eindschoonmaak en € 1 verblijfstaks pp/nacht
** + € 40 eindschoonmaak en € 1 verblijfstaks pp/nacht
*** + € 50 eindschoonmaak en € 1 verblijfstaks pp/nacht

 

CONTACTEER FLOREAL

Favo lunchadresjes

Juliette

Juliette legt de nadruk op vers en gezond. Een broodje Juliette of een lekker stukje vegan chocoladetaart? Om van te smullen! Gesloten op woensdag.

Albert I Laan 78b - Nieuwpoort - Meer info 

Nelson

Sinds 1965 “The Place to Be” in Nieuwpoort als het erop aankomt een gezellige middag door te brengen. Ook voor alle huisgemaakte snacks, de heerlijke garnaalkroketten, een spaghetti, … noem maar op, staat de steeds vriendelijke “equipe” van De Nelson steeds voor je klaar. Elke dag open

Zeedijk 9a - Nieuwpoort - Meer info 

Jeanne

In ons eethuis kan je genieten van een (h)eerlijk ontbijt, een gezonde lunch, een lekker kopje koffie/thee al dan niet gecombineerd met iets zoet. Op zondag serveren zij onze brunch vanaf 8u30. Gesloten op maandag

Kerkstraat 11 - Nieuwpoort - Meer info 

Jeanne
Feu D'or

Favo dineradresjes

Barbouni

Liefhebbers van de Griekse keuken zullen bij Barbouni zeker hun gading vinden. De mediterraanse keuken zorgt voor heerlijke afwisselingen. Gesloten op woensdag.

Kaai 39 - Nieuwpoort - Meer info 

De Tuin

Vanuit restaurant De Tuin hebt u een boeiend uitzicht op de zee, de wandeldijk en het staketsel van Nieuwpoort-Bad. Sedert vele jaren is het restaurant, De Tuin, op de zeedijk een gevestigde waarde in Nieuwpoort. Gesloten op maandag avond, dinsdag, woensdag en donderdag avond.

Zeedijk 6 - Nieuwpoort - Meer info 

Feu d'Or

First we eat, then we do everything else. Feu d’Or is dat soort plaats die mensen moeten kunnen associëren met kwaliteit en een thuis-gevoel. Lekker eten en gezelligheid! Gesloten op maandag en donderdag.

Alber I laan 92 - Nieuwpoort - Meer info 

Favo pitstopadresjes

Karo's eethuisje 

Gezellig eethuisje. Katleen en Roland heten jullie van harte welkom in hun charmante brasserie in Nieuwpoort. Gesloten op maandag en dinsdag.

Albert I laan 185, Nieuwpoort - Meer info 

Chagall Nieuwpoort

Er is een uitgebreide kaart voor kleine en grote eters, dus voor ieder wel wat wils. Gesloten op maandag en dinsdag.

Albert I Laan 342 - Nieuwpoort - Meer info 

de lekkerste koffieadresjes aan de kust
Nieuwpoort, plein, fonteinen, Westfront, vismijn

Favo hotspots

Nieuwpoort Bad

Gelegen aan de IJzermonding en de Noordzee, heeft Nieuwpoort heel wat verrassingen in petto voor bezoekers. De verkeersvrije dijk, het strand en de omringende groene landschappen trekken jaarlijks veel wandelaars, maar ook de historische stad is zeker de moeite. Om te shoppen moet je naar de Albert I-laan die je een mix van trendy shops biedt. Ook langs de Havenpromenade kan je terecht voor een boeiend aanbod dat menig fashionista kan bekoren...

Favo indooradresjes

Eva Dew

Zin in een koffietje tijdens het shoppen? Bij Eva Dew in Nieuwpoort-Bad kun je naast het vinden van unieke kledij en handgemaakte handtassen ook genieten van een lekkere koffie op het terras. De winkel is onlangs uitgebreid met een leuke bar waar je ook enkele snacks zoals zalmballetjes met wasabi mayonaise. Gesloten op dinsdag en woensdag.

Lombardsijdestraat 3/0003, - Nieuwpoort-Bad - Meer info

Mani e Piedi

Mani E Piedi is een schoonheidsinstituut in Nieuwpoort. Je kan bij ons terecht voor heel wat behandelingen en verzorgingen gaande van manicure tot pedicure. Gesloten op zondag.

Oostendestraat 26, Nieuwpoort - Meer info 

Nomad Lifestyle

Lifestyle winkel met interieur decoratie, kamerplanten, juwelen, handtassen, sjaals,... Duurzame, originele merken met een leuk verhaal maar toch betaalbaar! Gesloten op maandag en zondag.

Langestraat 95, Nieuwpoort - Meer info 

Jachthaven

Favo outdooradresjes

Strand- en schelpenwandeling

Tussen de aanspoelsels op de vloedlijn kunnen we allerlei wieren, kwallen, krabbenschilden en nog zo veel meer vinden. Als het getij het toelaat kan je op ontdekking gaan op het strand waar wieren, zeepokken, mosselen, zeeanemonen en zeeslakken elk hun eigen plekje proberen te veroveren.

Hendrikaplein, Nieuwpoort-Bad - Meer info 

Jachthaven Nieuwpoort

Stroomafwaarts van de vissershaven is er de “Eurojachthaven”. Er zijn drie jachtclubs die zowat 2000 ligplaatsen beheren. Daarmee heeft Nieuwpoort de grootste jachthaven van Noord-Europa. Altijd toegankelijk.

Kromme Hoek - Nieuwpoort- Meer info 

Wandelen aan de IJzermonding

Een natuurreservaat met een zeldzame rijkdom aan fauna en flora. Het zoete water van de IJzer, de enige rivier in België die rechtstreeks in de Noordzee uitmondt, vermengt er zich met het zilte zeewater.

Natuurreservaat 'De IJzermonding'Meer info rond wandelen

Het centrum is ideaal gelegen op wandelafstand van het strand, de duinen alsook het winkelcentrum. Een uitstekende keuken (keuze uit gastronomische of goede burgerkeuken) en vriendelijk personeel staan garant voor een aangenaam verblijf.

Floreal Nieuwpoort heeft zicht op de havengeulen is het vertrekpunt voor mooie wandelingen tot aan de grootste jachthaven van Europa.

Groepen met vrienden, senioren, ... iedereen is welkom is deze moderne en gezellige vakantieclub !

Floreal Nieuwpoort - Albert I laan 74 - Nieuwpoort - 058 22 46 00 
 

CONTACTEER FLOREAL

Nieuwpoort Floreal


Andere deelnemende hotels 

profit