Doen
Slapen

Gastenverblijf De Arend - Midweek aan zee


Geniet van een midweek aan zee in Nieuwpoort. Verblijf voordelig in gastenverblijf 'De Arend' dankzij onze Libelle actie en stippel jouw 4-daagse aan zee uit met behulp van onze tips van de uitbaters ('local tips'). Alle info voor jouw verblijf vind je hieronder. 

Midweek aan Zee

Wanneer?

De midweek actie is geldig van 12 november tot 18 december, van 13 januari tot 19 februari en gedurende de hele maand maart. Aankomst vanaf zondag tot en met woensdag.
Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

Prijs?

Voor drie nachten betaalt u 200 euro voor twee personen, incl. ontbijtbuffet

Contacteet Gastenverblijf De Arend

Favo lunchadresjes

Wasserette

Een hip en trendy restaurant in Nieuwpoort-Stad. Een andere manier van tafelen met filosofie “een maaltijd moet een ervaring zijn.”
Gesloten op woensdag en donderdag.

Markstraat 38 - Nieuwpoort - Meer info 

KaZa MYJO

Welkom bij KaZa MYJO! Zet je  aan tafel en geniet van een verrassende tapasplank. Ook voor een verse koffie of een deugdoend aperitief kan je  hier terecht.
Gesloten op maandag en dinsdag.

Markstraat 45 - Nieuwpoort - Meer info 

Brasserie B'artist

In brasserie B'artist te Nieuwpoort kan je gezellig dineren in een Engels-Franse stijl. Vlaamse keuken staat centraal van vispannetje tot Rib-eye.
Gesloten op donderdag.

Kinderlaan 20 - Nieuwpoort - Meer info 

De Wasserette
Brasserie Nieuwpoort

Favo dineradresjes

Brasserie Nieuwpoort

Brasserie Nieuwpoort is een vernieuwde eetgelegenheid in het nog authentieke gebouw. Je geniet er volop van de gezellige sfeer.
Elke dag open.

Marktplein 19 - Nieuwpoort - Meer info 

Brasserie Julien

Dat ze van vernieuwing en uitdagingen houden, dat weerspiegelt zich in hun zaak. Gesloten op maandag.
Op zondag enkel lunch.

Marktplein 1 - Nieuwpoort - Meer info 

Favo pitstopadresjes

Cornet de la Mer

Wil je even bekomen na het watersporten? Of gewoon genieten van een prachtige zonsondergang en het panoramisch uitzicht? Dat kan!
Gesloten op maandag, dinsdag en tijdens de vakantie in november en januari. 

Marktstraat 28 - Nieuwpoort - Meer info 

IJsje eten

Favo hotspots

Nieuwpoort Bad

Gelegen aan de IJzermonding en de Noordzee, heeft Nieuwpoort heel wat verrassingen in petto voor bezoekers. De verkeersvrije dijk, het strand en de omringende groene landschappen trekken jaarlijks veel wandelaars, maar ook de historische stad is zeker de moeite. Nieuwpoort – Bad is een echt shoppingparadijs. Gastenverblijf De Arend geeft je graag verschillende topadresjes mee voor u op pad gaat.

Nieuwpoort ganzenpoot

Favo indooradresjes

Visserij Museum

In het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum maak je kennis met de Vlaamse vissersfamilie, de heroïsche IJslandvaarders en de garnaalvissers te paard. De rijke museumcollectie verenigt erfgoed, kunst, ambacht en natuur van de Noordzee.
Gesloten op maandag.

Pastoor Schmitzstraat 5 - Oostduinkerke - Meer info 

Westfront

Het Koning Albertmonument werd opgericht op initiatief en met steun van de oudstrijdersverenigingen van de Eerste Wereldoorlog. In het interactieve centrum 'Westfront Nieuwpoort' is een permanente tentoonstelling over de onderwaterzetting te bezichtigen, alsook een jaarlijkse tijdelijke tentoonstelling.
Dagelijks open.

Kustweg 1  - Nieuwpooort - Meer info 

Nieuwpoort

Favo outdooradresjes

Struin op de wandelpromenade langs de vaargeul, de garantie voor een prachtige wandeling. Het brengt u van Nieuwpoort – Stad naar Nieuwpoort – Bad (en omgekeerd). Het is een komen en gaan van zeil- en vissersboten en af en toe steekt een zeehondje de kop op. Nieuwpoort kent een rijke geschiedenis. In het historische centrum is een prachtige erfgoedwandeling uitgestippeld. Volg de op de grond bevestigde klinknagels.

Meer info over wandelen in Nieuwpoort

Meer info over fietsen in de stad van de vissers en zeilers

Een gastvrij onthaal, extra ruime kamers en een ontbijtbuffet ‘hors categorie’ maken van gastenverblijf 'De Arend' een topbestemming. Elke gast krijgt er een echt thuisgevoel.

Gastenverblijf De Arend ligt in het historische centrum van Nieuwpoort – Stad. Het strand is gemakkelijk bereikbaar met de tram, per fiets of te voet. De Arend is de ideale uitvalsbasis om ook de polders met zijn pittoreske polderdorpjes te verkennen.

De zeven ruime kamers zijn alle kwalitatief tot in de puntjes afgewerkt. Vier kamers beschikken over een salon. Bij elke kamer hoort een eigen badkamer, sommige met inloopdouche. Op elke kamer staat een espressomachine, een koelkast en er is volop water beschikbaar.

Het ontbijtbuffet is een moment om naar uit te kijken. Er zijn elke morgen kranten beschikbaar. In het hele gastenverblijf is er gratis WiFi en er is ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Gastenverblijf De Arend - Marktstraat 28 - Nieuwpoort - 0473 80 89 67 - www.gastenverblijfdearend.com
 

CONTACTEER DE AREND

Gastenverblijf de Arend


Andere deelnemende hotels

profit

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF