Doen
Slapen

Gatsby Hotel - Midweek aan zee


Geniet van een midweek aan zee in Blankenberge. Verblijf voordelig in 'Gatsby Hotel' dankzij onze Libelle actie en stippel jouw 4-daagse aan zee uit met behulp van onze tips van de uitbaters ('local tips'). Alle info voor jouw verblijf vind je hieronder. 

Midweek aan Zee

Wanneer?

De midweek actie geldt van 1 oktober 2019 tot 1 april 2020, met aankomst vanaf zondag tot en met dinsdag (niet geldig op 31 december). 
Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

Prijs?

Voor drie nachten betaalt u 299 euro voor twee personen, inclusief luxe ontbijtbuffet.
 

Contacteer Hotel Gatsby

Favo lunchadresjes

De Boeie

Gastvrouw Ria ontvangt je op een hartverwarmende manier, Chef Mark verwent je zowel met klassieke als creatieve gerechtjes met een vernieuwende twist. 
Woensdag en donderdag gesloten.

Molenstraat 26-28, Blankenberge - Meer info 

De Tijd

Bistro de Tijd, slechts enkele stappen van zowel het strand, de haven en het centrum. De gevarieerde menukaart word maandelijks vernieuwd met seizoensgebonden producten.
Gesloten op woensdag en donderdag.

Grote Markt 9 - Blankenberge - Meer info

Restaurant Venitien

Het restaurant “ Venitien “, pal op de Zeedijk van Blankenberge, is meer en meer the place to be voor iedereen die van lekker eten houdt.
Gesloten op maandag en dinsdag.

Zeedijk 15 - Blankenberge - Meer info 

Vistrap

Favo dineradresjes

Restaurant Cabo

Bij Cabo Blankenberge kun je heerlijk dineren met een prachtig zicht op de haven van Blankenberge. Geen honger, maar wil je toch wat rusten na een lange wandeling? Dan kun je bij de club terecht om te genieten van een drankje en het mooie uitzicht.
Gesloten op donderdag.

Wenduinse Steenweg 1, Blankenberge - Meer info 

Restaurant Botenga

Chef Philip Janssoone en gastvrouw Sophie Van Kerckhove baatten samen dit gloednieuwe eethuis uit.
Gesloten op dinsdag en woensdag.

Franchommelaan 112, Blankenberge - Meer info 

Oesterput Restaurant

Restaurant de Oesterput is de plaats bij uitstek waar u van verse kreeft, oesters, vis, mosselen of van een voortreffelijke zeevruchtenschotel kan genieten.
Gesloten op maandag en dinsdag.

Wenduinse Steenweg 16, Blankenberge - Meer info 

Favo pitstopadresjes

De Kolonel

De Kolonel is een nieuwe koffiebar vlakbij de markt en de haven van Blankenberge. In de hhippe zaak met een zonnig terras kun je terecht voor een heerlijk ontbijt of brunch, een barista koffiebereiding en een lekkere thee.
Gesloten op maandag en dinsdag

de Limburg Stirumstraat 10, Blankenberge - Meer info 

Koetshuis

Een leuk adresje waar je prima kan genieten van een ontbijt, lunch en in de namiddag van pannenkoeken en wafels. 's Middags zijn er lekkere salades en verzorgde snacks.
Gesloten op woensdag en donderdag.

Molenstraat 19, Blankenberge - Meer info 

Huisje van Majutte

Doe zoals visser Pé Majutte eertijds en geniet er van een kop koffie met een heerlijke slufferkoek. Ondertussen geef je je ogen de kost in dit oudst bewaarde vissershuisje.
Gesloten op maandag en dinsdag.

Breydelstraat 10, Blankenberge  - Meer info 

Huisje van Majutte
de kust zeebrugge zoenplekjes

Favo hotspots

Haven Zeebrugge

De haven van Zeebrugge biedt een prachtig panorama waar je uren naar kan kijken. Daarnaast is het ook mogelijk de haven zelf met boot of bus te ontdekken. Of vaar mee naar de Thorntonbank en bezoek het windmolenpark op zee. Ontdek hier enkele vergezichten aan de haven. 

De wondere waterwereld ontdekken met de kinderen in Sea Life Blankenberge

Favo indooradresjes

Sealife Blankenberge

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s, het zeepaardjes kweekprogramma tot een prachtige zeeschildpad met een beperking.
Elke dag open van 10u tot 17u.

Koning Albert-I-laan 116, Blankenberge - Meer info

Belle Epoque Centrum

In het Belle Epoque Centrum maak je kennis met de vroegere glorie van de belle époque, een periode van ongeveer 1870 tot 1914 waarin de Europese welstellend was. Een interactieve tentoonstelling vertelt een nostalgisch verhaal.
Gesloten op maandag.

Elisabethstraat 24, Blankenberge - Meer info

Huisje van Majutte

Maak een sprong in de tijd! Wat ooit een typisch vissershuisje was uit het einde van 18e eeuw, is nu een gezellig museum-café.
Gesloten op maandag en dinsdag.

Breydelstraat 10, Blankenberge - Meer info

 

Uitkerkse Polders

Favo outdooradresjes

Oosterstaketsel

Brasserie Oosterstaketsel bevindt zich op de kop van een elegante, houten wandelbrug: het Oosterstaketsel. Kom proeven van de beroemde vissoep, al dan niet gecombineerd met een voorgerecht van langoustines of Sint-Jakobsnoten.

Zeedijk 350, Blankenberge - Meer info 

De Pier

De Belgium Pier heeft een rijke geschiedenis en behoort tot het nationale patrimonium. Nergens anders is de confrontatie met eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee en de kracht van de elementen zo intens als op de Belgium Pier.

Zeedijk 261, Blankenberge - Meer info

Uitkerkse Polders

 Het eeuwenoud weidelandschap, de Uitkerkse Polder.  Het hele jaar door is de Uitkerkse Polder de ideale biotoop voor tal van vogelsoorten. Weidevogels vinden er een geschikte broedplaats en duizenden vriezeganzen uit het hoge Noorden komen er overwinteren.

Kuiperscheeweg 20, Blankenberge - Meer info 

Gatsby Hotel

Welkom aan Zee

De ligging van het Gatsby Hotel Blankenberge (Adults Only) is ideaal: op amper 100 meter van het strand en in het bruisende centrum van de energieke badplaats. Het interieur van het Gatsby Hotel refereert naar de swingende jaren twintig. Net als de miljonair Jay Gatsby, het hoofdpersonage in de Fitzgeraldroman van 1925, weet het hotel zijn gasten tot in de puntjes te verwennen. Het begint al met het vriendelijk onthaal. Alle stijlvol ingerichte kamers zijn voorzien van air conditioning, een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een kluisje met USB oplader. De kamers kennen een strak design in warme kleuren. U voelt er zich meteen in thuis.

Na een verkwikkende nachtrust volgt het luxe ontbijtbuffet met het vers broodassortiment, fruit, yoghurt, ontbijtgranen... Een op-en-top heerlijke culinaire ervaring. De parking van het Gatsby Hotel beschikt over drie Tesla oplaadpunten. In het hele gebouw is er gratis WiFi. Voor de check-in of na de check-out kan u uw bagage gratis laten opbergen in het hotel. Handig toch?

Gatsby Hotel (Adults Only) - Marie-Josélaan 2 - 8370 Blankenberge. - 050 41 16 39 - www.gatsbyhotel.be
 

CONTACTEER GATSBY HOTEL


Andere deelnemende hotels

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF