Happy Trip
Doen
Slapen

Goedkoop én comfortabel naar Zee? Dat is Happy Trip!

Wil jij ook supervoordelig met de trein naar zee komen?

Je boekt een overnachting bij één van de deelnemende campings. Ten vroegste één maand voor afreis ontvang je een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je campinguitbater kan je bovendien tickets voor de Kusttram of bus verkrijgen aan slechts € 1,60.

Aan de Kust is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen te huur. Je kan er ook een Vespa of elektrische step huren, een boottocht maken, zalig shoppen, lekker eten,… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

Boek je Happy Trip camping

Boek een overnachting bij één van de deelnemende campings. Je ontvangt ten vroegste één maand voor afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

Logeren aan de Kust met zicht op zee en met Happy Trip

Happy Trip naar de Kust

Dat je aan de Kust bijzonder veel kan beleven en ontdekken, zal niemand verbazen. Strand en zee zijn uiteraard altijd in de buurt, maar er is nog zoveel meer om te doen. Of jij nu liever actief op pad gaat of het eerder wat rustiger aan wil doen; er is voor iedereen wel wat te ontdekken. Meer dan redenen genoeg dus om een bezoek aan de Kust op jouw bucket-list te zetten. 

De Panne, Koksijde-Oostduinkerke, Oostende, Blankenberge, Zeebrugge en Knokke-Heist hebben een eigen station. Vanaf deze stations kan je dankzij de Kusttram en bus heel snel op je eindbestemming geraken.

ONTDEK HIER HET HAPPY TRIP AANBOD

Leuke toppers aan zee

Ontsnap even aan de drukte van elke dag en geniet aan de Kust. Je kan er heerlijk fietsen, wandelen... Mogelijkheden zat om de regio te verkennen. Om het gemakkelijk te maken, geven we je hieronder enkele toppertjes.

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Happy Trip uitgetest

Twee ervaren bloggers reizen naar de Kust met de trein om Happy Trip uit te testen. Lees hieronder hun ervaring en tips.
(Blogs met een * komen binnenkort online)