Happy Trip
Doen
Slapen

Happy Trip naar de Kust

AUTOVRIJ OP VAKANTIE, HEERLIJK!

Heel wat hotels en B&B’s aan de Kust bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur een mail met kortingscodes om treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je logiesuitbater kan je bovendien tickets voor de Kusttram of bus verkrijgen aan slechts € 1,60.

Aan de Kust is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen te huur. Je kan er ook een Vespa of elektrische step huren, een boottocht maken, zalig shoppen, lekker eten,… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

Boek je Happy Trip logies

Boek online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt voor afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station.
Logeren aan de Kust met zicht op zee en met Happy Trip

Happy Trip naar de Kust

Dat je aan de Kust bijzonder veel kan beleven en ontdekken, zal niemand verbazen. Strand en zee zijn uiteraard altijd in de buurt, maar er is nog zoveel meer om te doen. Of jij nu liever actief op pad gaat of het eerder wat rustiger aan wil doen; er is voor iedereen wel wat te ontdekken. Meer dan redenen genoeg dus om een bezoek aan de Kust op jouw bucket-list te zetten. 

De Panne, Koksijde-Oostduinkerke, Oostende, Blankenberge, Zeebrugge en Knokke-Heist hebben een eigen station. Vanaf deze stations kan je dankzij de Kusttram en bus heel snel op je eindbestemming geraken.

ONTDEK HIER HET HAPPY TRIP AANBOD


Leuke toppers aan zee

Ontsnap even aan de drukte van elke dag en geniet aan de Kust. Je kan er heerlijk fietsen, wandelen... Mogelijkheden zat om de regio te verkennen. Om het gemakkelijk te maken, geven we je hieronder enkele toppertjes:

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Happy Trip uitgetest

Twee ervaren bloggers reizen naar de Kust met de trein om Happy Trip uit te testen. Lees hieronder hun ervaring en tips!