Doen

Het De Haan-Wenduine van Merho


De favoriete fotoplek van Merho is in De Haan-Wenduine. "Tijdens mijn strandwandelingen bedacht ik menig verhaal van de Kiekeboes.", zoals hij het zelf zegt. 

Ontdek De Haan-Wenduine door de ogen van Merho in onderstaand filmpje, beleef De Haan-Wenduine dankzij onze tips en maak bovendien kans op mooie prijzen!
 

Locatie fotoframe: Zeedijk - op de Rotonde in Wenduine

#dekust #visitdehaan


GETIPT IN de haan-wenduine

Een bezoek aan onze fotoframes is niet compleet zonder deze 'must do'-kusttips van onze kustambassadeurs en -bloggers.

Kustblogster Erika Van Tielen tipt ...

"En zondagmiddag werden we culinair verwend op het terras van het hoog aangeschreven restaurant De Kruidenmolen. De zaak van North Sea Chef Stijn Bauwens en zijn vrouw in Klemskerke, net buiten De Haan."
 

> Lees meer

 

 

Kustambassadeur Joris De Vos tipt ...

"Fijn dineren doe je in De Haan in restaurant Poincaré, in Wenduine is het genieten in Yelo."
 

> Lees meer
 

Kustblogster Nies tipt ...

"De erfgoedwandelroute vertrekt aan Het Tramhuisje (het infokantoor van De Haan) waar je het kaartje koopt voor 2 euro. De wandeling neemt je mee langs de unieke charme van De Haan: kronkelende lanen en natuurlijk hellende terreinen. Deze loodst je door de pittoreske ‘Concessie’, langs typische cottages en villa’s, met hier en daar een verrassend modernistisch accent."

 

> Lees meer

 

 

 

Kustblogger Yannick tipt ...

"Het kind in je naar boven halen en gaan spelen in een surfclub. Bij Surfing Elephant kan je initiaties golfsurf, SUP of kitesurf volgen. Houden jij en de bomma het liever droog? Plant je voor de grote vensters van de turbogezellige club en kijk met een café latté hoe de rest lustig kopje onder gaat."

 

> Lees meer

Kustblogster Nies tipt ...

"Ook de Speelbossen in en rond De Haan zijn de max. Wij kozen voor Het Wonderbos en gingen samen met onze driejarige zoon Morris op zoek naar ‘bosmannetjes’. Ik vertelde één zinnetje over wat we zouden gaan doen en hij rende als enthousiast het bos in. Genoten dat hij heeft!"

 

> Lees meer

Kustblogster Nies tipt ...

"Tijdens weekendje sliepen wij in Apartmoment!, wat ook een heerlijk ontbijt inhield. Boven het koffiehuis zijn enkele appartementen waar je met je gezin heerlijk kan vertoeven. Ze hebben een privé parking en dat heerlijke, oh zo volprezen, ontbijt is inbegrepen. Wij vonden het appartement gevoel heerlijk, zo konden de kindjes al gaan slapen en hadden mama en papa nog even een momentje in de woonkamer."

 

> Lees meer

 

 

Kustblogster Erika Van Tielen tipt ...

"Slapen (en uitgebreid ontbijten) deden we ergens tussendoor in Hotel Astel (Q-label). Landelijk aan de buitenkant, strakker ingericht binnenin. Ja ja, wij blij. Bijgepraat. En uitgerust."

 

> Lees meer

Kustambassadeur Joris De Vos tipt ...

"Het Spioenkopje, te vinden bovenop de duinen of 31 meter boven de zeespiegel, is ongetwijfeld een van de meest romantische plekjes aan zee. Goed voor een uniek panorama."
 

> Lees meer

 

 

Kustblogster Erika Van Tielen tipt ...

"Het geklasseerd tramstation is een mooi voorbeeld van het Engels-Normandische vakwerk dat zo typisch is voor de belle-époquearchitectuur aan onze Kust. Momenteel huisvest dit charmante gebouw onder andere de dienst toerisme.

 

> Lees meer

 


Ontdek de favoriete fotoplekken van de andere BV's

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF