Doen

Het Oostende van Sandra Bekkari


De favoriete fotoplek van Sandra Bekkari is in Oostende. “Als ik de Oostendse zee ruik, voel ik me thuis.”, zoals ze het zelf zegt. 

Ontdek Oostende door de ogen van Sandra in onderstaand filmpje, beleef Oostende dankzij onze tips en maak bovendien kans op mooie prijzen!
 

Locatie fotoframe: Zeedijk - ter hoogte van de Wellington renbaan

#dekust #visitoostende


GETIPT IN Oostende

Een bezoek aan onze fotoframes is niet compleet zonder deze 'must do'-kusttips van onze kustambassadeurs en -bloggers.

Kustblogster Louise De Bast tipt ...

"Toen we in Oostende aankwamen, moest en zou ik rechtstreeks naar medeblogster Floriane van Le Chevalier gaan. 

> Lees meer

 

 

Kustbloggers Belge Une Fois tippen ...

"Op de dijk hebben we een fraai gastronomisch restaurant ontdekt. Wat onmiddellijk opviel, was de schitterende decoratie van het restaurant: één en al klasse. Eens we aan de perfect gedekte tafel aanschoven, waren we totaal uitgelaten bij de gedachte om in de Savarin te gaan tafelen. De obers waren uiterst vriendelijk en we kozen voor de menu Savarin."

 

> Lees meer

 

 

Kustambassadrice Ellen Destave tipt ...

"Zin in een rustige babbel? Dan zit je goed bij wijnbar Vines. De tapasschotels en Amerikaanse wijnen zijn een aanrader."

 

> Lees meer

 

Kustambassadeur James Desimpelaere tipt ...

"Wie met kinderen naar de Kust komt kan naar de Oosteroever om te wandelen of te ravotten nabij het Fort Napoleon. In de zomer kan je er lekker op het strand zitten."

 

> Lees meer

 

 

Kustambassadeur Olivier Willems tipt ...

"Het is dan ook alleen maar logisch dat Olivier zijn eerste chocoladezaak in Oostende ("Olivier Willems Chocolatier") oprichtte. Binnen de comfortzone van zijn thuisstad. Maar ondertussen begint ook de rest van de wereld voorzichtigjes te lonken. We kunnen net zo goed onze Belgische chocolade in het buitenland promoten. Dat klinkt zelfs heel aanlokkelijk. Dus gaan we ook die pistes onderzoeken.’ Wordt dus ongetwijfeld vervolgd."

 

> Lees meer

Kustambassadrice Ellen Destave tipt ...

"Regen? Trek naar Hangtime waar je kinderen kunnen springen en spelen tot ze er bij neervallen. Pluspunt: voor de ouders is er een gezellig bistro ingericht."

 

> Lees meer

Kustbloggers Belge Une Fois tippen ...

"We hebben in Oostende het nieuwe Upstairs hotel ontdekt, op een paar stappen van de dijk, waardoor het ideaal gelegen is: van daaruit doe je alles te voet. De inrichting van het hotel is atypisch: een mix van industrieel, een vleugje vintage en wat urban, maar overal heel gezellig. Cool en hip is het hotel. Het personeel is zeer sympathiek maar de voltreffer was ongetwijfeld het ontbijt. Zelden hebben we zo'n ruime keuze aan kwaliteitsproducten gezien! Ik kan je het hotel dus warm aanbevelen, te meer dat de prijs-kwaliteitverhouding top is!

 

> Lees meer

 

 

Kustblogger Jens De Maere tipt ...

"Er werd eerst ingecheckt in Hotel Cocoon. Dat dit viersterren hotel nóg beter was dan we op voorhand dachten, is een understatement met hoofdletter U. Met een stijl die sterk aanleunt bij ‘Hampton Beach’, weet je instant dat je goed zit. Dat onze nachtrust helemaal in orde zou komen, wisten we dan ook vanaf de eerste minuut."

 

> Lees meer

Kustblogster Louise De Bast tipt ...

"Ja, ook deze bar hebben we in Gent, al is het dan niet op het strand. In Polé Polé Beach kan je genieten van heerlijke cocktails en tapas in je strandkleren of met uitzicht op een beeldschone zonsondergang. Wij dronken er sangria en hun lekkere mojito’s terwijl we naar de WK finale keken op een scherm aan de bar."
 

> Lees meer

 

 

Kustambassadrice Fabienne Segaert tipt...

"Wie van de zee houdt moet zeker ook eens naar de strekdammen in Oostende. Dichter bij de zee geraak je niet. En bovendien is de dam sterk verbonden met de stad. Dat is uniek."

 

> Lees meer

 


Ontdek de favoriete fotoplekken van de andere BV's

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF