Doen

Het Zeebrugge van Kurt Van Eeghem

 

De favoriete fotoplek van Kurt Van Eeghem (televisie- en radiopresentator) is in Zeebrugge. ”Zeebrugge is mijn venster op de wereld.”, zoals hij het zelf zegt. 

Ontdek Zeebrugge door de ogen van Kurt in onderstaand filmpje, beleef Zeebrugge zelf dankzij onze tips hieronder en maak bovendien kans op mooie prijzen!

 

 

Locatie fotoframe: Zeedijk Zeebrugge ter hoogte van de Icarus Surfclub

#dekust en #zeebrugge


Getipt in zeebrugge

Een bezoek aan onze fotoframes is niet compleet zonder deze 'must do'-kusttips van onze kustambassadeurs en -bloggers.

Kustblogster Kim Van Oncen tipt ...

"Lunchen deden we in Zeebrugge op een kwartiertje rijden in restaurant Tijdok. Een gezellige en authentieke ontvangst in dit restaurant dat bekend staat om zijn verse vis met zicht op de vissershaven. Dat ze een kidscorner hebben propvol speelgoed is met een energiek kind erbij enkel een zalig gemak."

 

> Lees meer 

 

 

 

Kustblogger Christophe tipt ...

"Zoals wel vaker aan zee sluit ik het weekend af met een bezoekje in ’t Werftje. Een oud visserscafé dat na een grondige renovatie de place to be is geworden voor liefhebbers van vis en zeevruchten. Reserveren kan er niet, en gelukkig vind ik nog een plekje aan de bar in het volle café.

Een bezoek aan ’t Werftje is gewoon een must tijdens je bezoek aan Zeebrugge. Let wel op voor verslavingsgevaar. Zie, ik krijg alweer zin in kroketjes…"

 

> Lees meer

Kustblogster Ester Depret tipt ...

"Het grote voordeel van een rustig strand aan onze Belgische kust? Je creëert ruimte voor allerlei watersporten. Zo heb je op het strand van Zeebrugge de (kite)surfclub Icarus.Lees: hippestrandbar, lekkere cocktails, speeltuin voor de kinderen, kiteinitiaties voor wie durft en oja,sexy surfers bij de vleet! Waar wacht je nog op?"

 

> Lees meer

 

 

Kustblogger Christophe tipt ...

"In Hal 3 van Seafront bezoek ik de nieuwe tentoonstelling ‘Operatie Noordzee 40-45’. De bevrijding van de kuststreek en de slag om de Schelde worden er met unieke stukken tot leven gebracht. Een van de pronkstukken van de collectie is het originele Pom-Pom kanon van het oorlogsschip HMS Roberts. Dit luchtafweergeschut zorgde bij George Lucas voor inspiratie voor zijn Quad Laser guns in de film Star Wars."

 

> Lees meer

Kustblogger Christophe tipt ...

"Comfortabel overnachten op een uitstekende locatie deed ik bij Ibis Styles in Zeebrugge, een design budgethotel dat uitstekende recensies krijgt."

 

> Lees meer

Kustblogger Christophe tipt ...

"De culinaire hotspot van Zeebrugge vind je op de zevende (en achtste) verdieping van de ABC Terminal. En ik ben gelukkig want ik heb er een reservering bij Rooftop Restaurant Njord voor de lunch.

Het weidse uitzicht over de haven en de Noordzee zorgen voor een wow effect. Het interieur enkel sfeervol noemen doet de architect oneer aan. De ramen van 7 meter hoog en de Schotse zilverberken zorgen ervoor dat je hier tot rust komt. Maar ik kom uiteraard niet om te rusten, maar om te proeven en te genieten van de lekkere visgerechten."

 

> Lees meer

 


Ontdek de favoriete fotoplekken van de andere BV's

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF