Doen
Slapen

Holiday Village Knokke - Midweek aan zee


Geniet van een midweek aan zee in Knokke-Heist. Verblijf voordelig in 'Holiday Village' dankzij onze Libelle actie en stippel jouw 4-daagse aan zee uit met behulp van onze tips van de uitbaters ('local tips'). Alle info voor jouw verblijf vind je hieronder. 

Midweek aan Zee

Wanneer?

Midweek actie geldig van 18 november 2019 tot 3 april 2020 (exclusief alle schoolvakanties) met aankomst op maandag, dinsdag en woensdag.
Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

Prijs?

  • Voor 3 nachten betaalt u 170 euro voor 2 p, excl. ontbijt.
  • Voor 3 nachten betaalt u 202 euro voor 2 p, incl. ontbijt.

+ gratis fietsen tijdens het verblijf

 

Contacteer Holiday Village 

 

Favo lunchadresjes

Pasta & Vino

Pasta & Vino in Knokke Heist is een gezellig restaurant met Italiaanse keuken waar de pasta's à la minute worden bereidt. Ook takeaway mogelijk.
Gesloten op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

Koningslaan 149 - Knokke-Heist - Meer info

Mas Brasa

Chef Frederik Boussy brengt een rijk repertoire aan visbereidingen waarbij verschillende invloeden in verweven worden. Ook liefhebbers van gegrild vlees kunnen er terecht.
Gesloten op woensdag, donderdag en zondag. 

Smedenstraat 57 - Knokke-Heist - Meer info

La Bella Italia
restaurant bar
Favo dineradresjes
De Kust

Favo dineradresjes

Restaurant Sensum

Charismatische wijnbar met overheerlijke tapas. Bij Vinum & Sensum kan je tot rust komen in een gezellig decor met een lekker kwalitatief glas wijn.
Gesloten op dinsdag en woensdag.

Leopoldlaan 162 - Knokke-Heist - Meer info

Cuines 33

Cuines 33 is een reis van smaken. Een one way ticket naar een culinair feest waar de kleuren van afspatten. Een feest waar iedereen welkom is.
Gesloten op woensdag, donderdag en zondag.

Smedenstraat 33 - Knokke-Heist - Meer info

Favo pitstopadresjes

Glacier de la Poste

Ga voor de klassiekers of voor wat nieuwere smaken als After Eight en Galak chocolade. Nog extra fijn: de bollen zijn er supergroot!

Zeedijk – Het Zoute 718 – Knokke-Heist  - Meer info

Café Des Nations

Café Des Nations is een gezellig bar in Knokke-Heist waar je kunt genieten van een lekker wijntje, frisse pint of warme koffie.
Gesloten op dinsdag

Maurice Lippensplein 10– Knokke-Heist  - Meer info

blogverhalen met Leila en ijsjes eten aan zee bij Glacier de la Poste in Knokke-Heist
Shopping Knokke

Favo hotspots

Knokke Heist is een waar winkelparadijs, u vindt hier vele winkels en boutiques met alle internationale, gerenommeerde topmerken. De twee belangrijkste winkelstraten zijn de Kustlaan en de Lippenslaan. De Kustlaan is een straat met luxe en exclusieve boutiques. De Lippenslaan is het hart van Knokke en heeft naast de vele winkels ook meerdere gezellige restaurants en brasseries.

Atelier Lucas

Alles uit ons aanbod wordt iedere dag opnieuw in Atelier-Lucas vervaardigd met de beste marktprodukten, iedere dag opnieuw voor u geselecteerd volgens het aanbod van het seizoen. 
Gesloten op dinsdag en woendag.

Koninginnenlaan 9 – Knokke-Heist  - Meer info

Foto 1 arrangementen For Freedom Museum

Favo indooradresjes

For Freedom Museum

Je vindt er verzamelingen van Freddy Jones, Patrick Tierssoone en de Belgian Aviation History Association.Reeds vanaf het ogenblik dat u het museum binnenstapt, kunt u zien hoeveel aandacht aan het kader werd geschonken.
Elke dag open.

Ramskapellestraat 91 - Knokke-Heist - Meer info

Zowel sportievelingen als levensgenieters kunnen hun gading vinden in Sportoase Duinenwater Knokke-Heist. Ga voor een ontspannen sessie in de wellnesszone met sauna en stoombaden. In een oud schoolgebouw huist Sincfala, het museum van de Zwinstreek. Knokke-Heist was niet altijd de mondaine badplaats zoals we die nu kennen. Vroeger kenden de vissers hier een hard bestaan.

Favo outdooradresjes

Zwin Natuur Park

De Zwinduinen zijn met hun 222 ha het grootste natuurgebied op het grondgebied van Knokke-Heist. Het duingebied bestaat uit een uitzonderlijk afwisselend landschap met vochtige duinweiden, duinbos, duinstruweel en schrale duingraslanden. De Zwinduintjes (in de volksmond: de Zwinbosjes) zijn door de overgang van zee, strand, (aangeplant) bos en polder voor fauna en flora een uniek gebied in België. Ideaal om te genieten.

Met de Zwingids op de fiets? - Ontdek hier de Zwinwandelroute

Kunst in Knokke-Heist

Ook in Knokke-Heist komen kunstenaars en kunstliefhebbers aan hun trekken. Met meer dan 60 kunstgalerijen, prachtige kunstwerken in het unieke decor van de kustgemeente en mooie musea kan elke cultuurfanaat zijn ding wel vinden.

Meer info

 

Verzorgde gezinscamping op wandelafstand van het centrum van Knokke! U bereikt de Lippenslaan na 5 wandelminuten. Er zijn kampeerautoplaatsen, kampeerplaatsen en luxebungalows met hotelservice! Het terrein is gelegen nabij het treinstation, het tramstation, subtropisch zwembad Sportoase en Lakeside Paradise (waterski en wakeboarden). Op de camping is er een Bar (Bar.B) met vele bierspecialiteiten, verder is er een speeltuin en een petanqueveld.

Afstand naar het strand: 1500m
Aantal plaatsen Aantal kortkampeerplaatsen: 40
Aantal plaatsen op de tentenweide: 40
Aantal plaatsen voor kampeerauto's: 40 
Aantal verhuuraccommodaties: 19

Natiënlaan 70-72 - Knokke-Heist - (0)50/ 60 12 03 - info@holidayknokke.be - www.holidayknokke.be

 

CONTACTEER HOLIDAY VILLAGE

Holiday Village Knokke


Andere deelnemende hotels

profit

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF