Doen
Slapen

Hotel Ambassador - Midweek aan zee

Welkom aan Zee

De voorgevel van Hotel Ambassador straalt één en al klasse uit. Binnen in het charmehotel voert design het hoge woord. Alle kamers zijn tot in de puntjes afgewerkt. In het bruisende De Panne biedt Hotel Ambassador een oase van rust. In het charmehotel wordt niets aan het toeval overgelaten. De familie heeft een scherp oog voor detail en streeft in alles een gezellige sfeer na. Hotel Ambassador is één van de genomineerde innovatiedossiers binnen het Europees project PROFIT.

Het hotel beschikt over 26 vernieuwde kamers. Elke kamer beschikt over een eigen hypermoderne badkamer. Kamers van het type B+ zijn uitgerust met een salon. Het bankbed kan er worden open gesteld voor een derde of vierde persoon. ’s Ochtends wacht een rijkelijk ontbijtbuff et met verse koffie, verschillende soorten brood, yoghurt, fruit, ei en spek. Wie overdag een glas wil drinken of een maaltijd nuttigen, kan terecht op twee terrassen, in de veranda of het salon. In het hele hotel is gratis WiFi ter beschikking. Achteraan beschikt het hotel over een afgesloten parking en onder het hotel bevindt zich de privégarage voor fietsen. Er is ook een aansluiting voor elektrische fietsen. In de privésauna komen u en uw partner tot rust.

Hotel Ambassador - Duinkerkelaan 43 - De Panne - 058 41 16 12

De drie wijsneuzen van De Panne

Midweek arrangement

  • Wanneer?

De midweek actie is geldig van 19 april tot en met 14 mei 2020 met aankomst vanaf zondag tot en met dinsdag.

Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

  • Prijs?

Voor drie nachten betaalt u 195 tot 260 euro (volgens kamertype) voor 2 personen, incl. ontbijtbuffet.


Contacteer Hotel Ambassador

 

Favo lunchadresjes

  • Coco Bar & Food

Zin in een lekker ontbijt , brunch , lunch , cocktail en fingerfood all arround the world kom dan zeker eens langs! Coco Bar & Food is een trendy en relaxte zaak met een coole en vlotte bediening.

Nieuwpoortlaan 5 - De Panne - Meer info 

  • Pier Kloeffe

Pier Kloeffe Restaurant, gelegen aan de dijk biedt je elke week een speciaal menu in aanvulling op een kaart die is opgebouwd rond lokale producten.

Zeedijk 103 - De Panne - Meer info 

Favo dineradresjes

  • La Coupole

Vis is een constante in de keuken, toch primeert het niet. Vooral smaak en versheid bepalen het pallet. Gesloten op donderdag en vrijdag. 

Nieuwpoortlaan 9 - De Panne - Meer info 

  • Imperial

 Imperial tovert via het ‘foodsharing’ concept lekkere tapasbordjes, visgerechten en kreeftmenu's op je bord. Gesloten op woensdag en donderdag. 

Leopold 1 Esplanade 9 - De Panne - Meer info 

  • Millord

Het pand aan het Pierre Bortierplein kreeg een grondige make-over en is nu een eigentijds restaurant. Gesloten op dinsdag en woensdag. 

Pierre Bortierplein 1 - De Panne - Meer info 

Favo pitstopadresjes

  • Alfons

Claire en Véro (dochter en moeder, kei plezant!) runnen met veel liefde en plezier deze ontbijt- en lunchbar. Gesloten op maandag en dinsdag.

Nieuwpoortlaan 10 - De Panne - Meer info 

  • Cave d'Artois

Kunstige gerechtjes op je bord! Het gezellige restaurant is een ideaal adresje om even halt te houden. Gesloten op donderdag.

Nieuwpoortlaan 24 - De Panne - Meer info 

Foto Chocolatier Pralifino

Favo outdooradresjes

In de gezellige winkelstraat is het altijd leuk shoppen. Wij stappen graag binnen in de kledingwinkels North Sea en Caractère. Toy Land is een paradijs voor wie op zoek is naar speelgoed collectie-items of om gewoon eens binnen te piepen. Lekkerbekken verwijzen we graag door naar Coeur du Chocolat, het walhalla van de ambachtelijke pralines. Genieten van het moment? Dat kan perfect bij Alfons Koffie & Lunch of bij Cave d’Ardois waar ze trouwens heerlijke cocktails hebben.

 

Strandzeilen op het strand van De Panne

Favo outdooradresjes

en absolute aanrader is het Westhoekreservaat en de duinenrijn die zich achter Koksijde en Oostduinkerke uitstrekt. Puur genieten in alle rust. Om de knop om te draaien en als avonturier kan je strandzeilen tussen De Panne en Duinkerke. Een unieke én ecologische kustervaring die wij, ook als lesgever, met de gasten delen. Het brede strand van De Panne leent zich perfect voor allerlei sporten, zoals kiten en paardrijden.

Meer info over strandzeilen door Luc Kamoen

De panne dumont

Favo hotspots

  • Dumont-wijk

De architecturaal interessante en geklasseerde Dumontwijk refereert naar de typische cottagestijl maar bevat ook een kenmerkend regionaal karakter met de baksteenarchitectuur. De wijk geeft een indruk van het verblijftoerisme in de 19de - 20ste eeuw.

A. Dumontlaan, De Panne - Meer info