Doen
Slapen

Hotel Du Bassin - Midweek aan zee


Geniet van een midweek aan zee in Oostende. Verblijf voordelig in Hotel 'Du Bassin' dankzij onze Libelle actie en stippel jouw 4-daagse aan zee uit met behulp van onze tips van de uitbaters ('local tips'). Alle info voor jouw verblijf vind je hieronder. 

Midweek aan Zee

Wanneer?

De midweek actie is geldig van november 2019 tot en met maart 2020, met aankomst vanaf zondag tot en met dinsdag (niet tijdens schoolvakanties en op feestdagen). 
Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

Prijs?

Voor twee personen betaalt u 199 euro inclusief ontbijt voor drie nachten.
 

Contacteer Hotel du Bassin

Favo lunchadresjes

Moose

In MOOSE, heet Saskia je welkom in een sfeervolle conceptstore: shop while eating. Het interieur met veel hout en industriële toetsen voelt Scandinavisch aan. Gesloten op zondag en maandag.

Wellingtonstraat 86 - Oostende - Meer info 

Passe Vite

Wie luncht bij Passe-Vite waant zich in een hotspot van een grootstad. Vooral de frisse salades zijn populair bij de vaste klanten. Elke dag open.

Nieuwstraat 10 - Oostende - Meer info 

Bistro Bottarga

Restaurant Bistro Bottarga biedt u een aparte en unieke "taste" & "savoir vivre" of proeven & genieten van een tafel met zicht op een zee van moderne nostalgie. Gesloten op maandag.

Albert I-promenade 64 - Oostende - Meer info 

Favo dineradresjes

Restaurant Storm

Restaurant STORM is een feit, het resultaat van een voorliefde voor het vak, de zee en thuisstad Oostende. Kom “seatoxen”en laat je verwennen. Gesloten op woensdag en zondag.

Hendrik Baelskaai 21 - Oostende  - Meer info 

Restaurant Marina

Ristorante Marina is al 45 jaar een vaste waarde in Oostende. Zij staan voor een heerlijke Italiaanse keuken en uitmuntende service. Gesloten op woensdag, donderdag en zondagavond.

Hendrik Baelskaai 7a - Oostende - Meer info 

Restaurant Frenchette 

Gastrobar Frenchette ... Onze chefs laten u de wereld proeven in enkele creatieve sharing-gerechtjes. Gesloten op maandag en dinsdag.

Madridstraat 12 - Oostende - Meer info 

Favo pitstopadresjes

Olivier Willems Chocolatier

Chocolaterie wordt gastronomische kunst bij Olivier Willems. In elke praline of macaron van chocolatier. Olivier Willems smaak je meer dan 20 jaar verfijnd vakmanschap. Gesloten op maandag. Ontdek hier het verhaal van Olivier Willems en zijn band met De Kust. 

Alfons Pieterslaan 120 - Oostende - Meer info

Patisserie Caruso

Caruso is een household name aan de kust. Dit hybride horecaconcept spreekt immers tot de verbeelding. U kunt hier de hele dag ontbijten en huisgemaakte taartjes proeven. Gesloten op maandag en dinsdag.

Nieuwstraat 29 - Oostende - Meer info

Kustambassadeur en chocolatier Olivier Willems over zijn passie voor Oostende en de Kust
Conceptstore Lily in Oostende

Favo hotspots

Hemming Way

Gezellig cocktails drinken in Oostende? Je hebt er een ruime keuze uit lekkere cocktails en verschillende soorten gin. Hier nog inspiratie voor enkele winterbars. Elke dag open.

Langestraat 15 - Oostende - Meer info

Ferm

Ferm is een Scandinavisch geïnspireerde conceptstore in Oostende. Je kan er terecht voor fashion, interior & food. Gesloten op dinsdag. 

Vlaanderenstraat 5 - Oostende - Meer info

Lily - Conceptstore 

Lily is een hippe kledingboektiek in Oostende. Ellen is ook kustambassadeur en geeft je hier graag nog enkele tips. Elke dag open.

Hertstraat 5 - Oostende - Meer info

Favo indooradresjes

MU.ZEE - Kunstmuseum aan zee

Mu.ZEE vertelt verhalen met een uitzonderlijke collectie kunst, van 1830 tot nu, van uitsluitend Belgische kunstenaars en kunstenaars die hier wonen en werken. Gesloten op maandag.

Romestraat 11 - Oostende - Meer info 

Fort Napoleon

Fort Napoleon was het decor voor honderden jaren geschiedenis. De Fransen wachtten er bang de Engelsen op, Duitse soldaten gebruikten de ondoordringbare vijfhoek als buffer tegen de geallieerden en Oostendse deugnieten deden er hun eerste liefje binnen. 

Vuurtorenweg 13  - Oostende - Meer info 

Het overzetbootje in Oostende

Favo outdooradresjes

Overzetbootje Oosteroever 

Een overzetboot brengt u gratis naar de Oosteroever. Het bootje dwarst als het ware de haven van Oostende. Op de Oosteroever, de nieuwe hippe opkomende buurt, valt van alles te ontdekken. U kan er bijvoorbeeld een wandeling maken naar het bijzondere Fort van Napoleon.

Visserskaai  - Oostende - Meer info 

Wandelen

Een wandeling op de Westelijke Strekdam geeft u het gevoel alsof u op zee wandelt. U krijgt er een prachtig vergezicht. Bij een mooie zonsondergang is dit een onvergetelijke, romantische ervaring.

Midden in de bruisende stadscocktail ligt Hotel – restaurant Du Bassin als een baken van rust. Het station en de jachthaven bevinden zich vlakbij, net als het strand, de zeedijk, het staketsel en de Westelijke Strekdam. De Oosteroever is gemakkelijk bereikbaar met de gratis overzetboot die dagelijks vaart.

In dit familiehotel aan de Visserskaai krijgt elke gast een ereplaats. De 31 gezellige kamers zijn voorzien van de meest moderne faciliteiten. Elke kamer beschikt over een badkamer met inloopdouche of bad. Er is gratis thee en koffie beschikbaar op de kamer. Verschillende kamers kijken uit over de haven. Er zijn ook twee luxe appartementen waar u eveneens beschikt over de hotelservice. De brasserie staat hoog aangeschreven. De kaart wisselt vaak en legt de nadruk op seizoensgebonden suggesties en lekkere visgerechten. Geen wonder dat vele gasten voor het gastro arrangement kiezen.

Hotel du Bassin - Visserskaai 1 - 8400 Oostende - 059 70 33 83 - www.hoteldubassin.be
 

CONTACTEER HOTEL DU BASSIN


Andere deelnemende hotels

profit

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF