Doen
Slapen

Hotel Du Commerce - Midweek aan zee


Geniet van een midweek aan zee in Blankenberge. Verblijf voordelig in 'Hotel Du Commerce' dankzij onze Libelle actie en stippel jouw 4-daagse aan zee uit met behulp van onze tips van de uitbaters ('local tips'). Alle info voor jouw verblijf vind je hieronder. 

Midweek aan Zee

Wanneer?

De midweek actie geldt van 24 tot 28 februari met aankomst op maandag, dinsdag en woensdag. 
Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

Prijs?

Voor drie nachten betaalt u 180 euro voor twee personen, inclusief ontbijt.
 

Contacteer Hotel Du Commerce

Favo lunchadresjes

Bistro Botenga

Chef Philip Janssoone en gastvrouw Sophie Van Kerckhove baatten samen dit gloednieuwe eethuis uit.
Gesloten op dinsdag en woensdag.

Franchommelaan 112, Blankenberge - Meer info 

De Tijd

Bistro de Tijd, slechts enkele stappen van zowel het strand, de haven en het centrum. De gevarieerde menukaart word maandelijks vernieuwd met seizoensgebonden producten.
Gesloten op woensdag en donderdag.

Grote Markt 9 - Blankenberge - Meer info

Da Sergio

Da Sergio is een gezellig restaurant in Blankenberge met Italiaanse keuken en een ruime kaart. Liefhebbers van Italiaanse specialiteiten zullen hier hun gading vinden.
Gesloten op woensdag en donderdag.

Vissersstraat 58 - Blankenberge - Meer info 

Favo dineradresjes

Restaurant Cabo

Bij Cabo Blankenberge kun je heerlijk dineren met een prachtig zicht op de haven van Blankenberge. Geen honger, maar wil je toch wat rusten na een lange wandeling? Dan kun je bij de club terecht om te genieten van een drankje en het mooie uitzicht.
Gesloten op donderdag.

Wenduinse Steenweg 1, Blankenberge - Meer info 

Restaurant Botenga

Chef Philip Janssoone en gastvrouw Sophie Van Kerckhove baatten samen dit gloednieuwe eethuis uit.
Gesloten op dinsdag en woensdag.

Franchommelaan 112, Blankenberge - Meer info 

De Boeie

Gastvrouw Ria ontvangt je op een hartverwarmende manier, Chef Mark verwent je zowel met klassieke als creatieve gerechtjes met een vernieuwende twist. 
Woensdag en donderdag gesloten.

Molenstraat 26-28, Blankenberge - Meer info 

 

Favo pitstopadresjes

Silversand

Deze modern ingerichte tearoom bestaat al sinds 1974 en bied je de lekkerste wafels en pannenkoeken. Daarnaast kun je nog van vele andere lekkernijen proeven.
Gesloten op woensdag en donderdag.

Zeedijk 89, Blankenberge - Meer info 

Koetshuis

Een leuk adresje waar je prima kan genieten van een ontbijt, lunch en in de namiddag van pannenkoeken en wafels. 's Middags zijn er lekkere salades en verzorgde snacks.
Gesloten op woensdag en donderdag.

Molenstraat 19, Blankenberge - Meer info 

Huisje van Majutte

Doe zoals visser Pé Majutte eertijds en geniet er van een kop koffie met een heerlijke slufferkoek. Ondertussen geef je je ogen de kost in dit oudst bewaarde vissershuisje.
Gesloten op maandag en dinsdag.

Breydelstraat 10, Blankenberge  - Meer info 

Het Beste van België met een wafel van Silversand op de zeedijk van Blankenberge aan de Kust

Favo hotspots

Escape Home and Travel

Een conceptstore met een eclectische mix reis-geïnspireerde interieurs en home-deco. Hier vind je reisgidsen en -koffers, leuke gadgets voor op vakantie of on-the-go, én niet alledaagse geschenkjes, aparte lekkernijen met een leuk verhaal ... Alles in het decor van een ware urban jungle.
Gesloten op dinsdag.

Kerkstraat 22, Blankenberge - Meer info

Haven Zeebrugge

De haven van Zeebrugge biedt een prachtig panorama waar je uren naar kan kijken. Daarnaast is het ook mogelijk de haven zelf met boot of bus te ontdekken. Of vaar mee naar de Thorntonbank en bezoek het windmolenpark op zee. Ontdek hier enkele vergezichten aan de haven. 

Favo indooradresjes

Sealife Blankenberge

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s, het zeepaardjes kweekprogramma tot een prachtige zeeschildpad met een beperking.
Elke dag open van 10u tot 17u.

Koning Albert-I-laan 116, Blankenberge - Meer info

Belle Epoque Centrum

In het Belle Epoque Centrum maak je kennis met de vroegere glorie van de belle époque, een periode van ongeveer 1870 tot 1914 waarin de Europese welstellend was. Een interactieve tentoonstelling vertelt een nostalgisch verhaal.
Gesloten op maandag.

Elisabethstraat 24, Blankenberge - Meer info

Huisje van Majutte

Maak een sprong in de tijd! Wat ooit een typisch vissershuisje was uit het einde van 18e eeuw, is nu een gezellig museum-café.
Gesloten op maandag en dinsdag.

Breydelstraat 10, Blankenberge - Meer info

 

Favo outdooradresjes

Oosterstaketsel

Brasserie Oosterstaketsel bevindt zich op de kop van een elegante, houten wandelbrug: het Oosterstaketsel. Kom proeven van de beroemde vissoep, al dan niet gecombineerd met een voorgerecht van langoustines of Sint-Jakobsnoten.

Zeedijk 350, Blankenberge - Meer info

De Pier

De Belgium Pier heeft een rijke geschiedenis en behoort tot het nationale patrimonium. Nergens anders is de confrontatie met eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee en de kracht van de elementen zo intens als op de Belgium Pier.

Zeedijk 261, Blankenberge - Meer info

Hotel Du Commerce is een charmant hotel dat slechts op 270 meter van het zandstrand in Blankenberge ligt en kamers biedt met een flatscreen-tv met kabelzenders en een zithoek. Het beschikt over een intieme bar en een terras. Elke kamer in Hotel Du Commerce heeft een bureau en een kleine koelkast. Gasten kunnen genieten van een eenvoudig dagelijks ontbijtbuffet met broodjes, zoete deegwaren, vers fruit, spek en roerei.
Hotel Du Commerce heeft een rustige sfeer en een gezellige ambiance. Het hotel heeft zeer vriendelijke medewerkers en biedt u alle faciliteiten om tijdens een weekend weg of midweek van De Kust te genieten.

Hotel du Commerce - Weststraat 64 - Blankenberge. - 050 42 95 35 - info@hotel-du-commerce.be
 

CONTACTEER HOTEL DU COMMERCE

Hotel Du Commerce


Andere deelnemende hotels

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF