Doen
Slapen

Hotel Prado - Midweek aan zee

Welkom aan Zee

Hotel Prado is een charmant familiehotel in het centrum van Oostende. Elke gast krijgt er een warm onthaal. Het uitgebreid ontbijtbuffet is ongetwijfeld het visitekaartje.

Op het Marie – Joséplein bruist het altijd. Centraal staat de buste van Auguste Beernaert, de politicus die in 1909 de Nobelprijs voor de vrede ontving. Het plein wordt opgevrolijkt door gaslantaarns, bloemenperken en loofbomen. Aan de tram- en bushalte stappen toeristen af die de stad aan zee willen ontdekken.

Hotel Prado kijkt uit op dit beroemde plein. Binnen heerst rust. Alle kamers zijn geluiddicht en gezellig ingericht. Elke kamer is voorzien van alle moderne snufjes, gratis koffie en thee en heeft een ruime badkamer. De kamers zijn geschikt voor twee tot vier personen.

’s Morgens staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Het verse broodassortiment, koffiekoeken, fruit, yoghurt, spek, ei, kaas… verleidt elke gast. Ideaal om een topdag te starten in de stad aan zee. Hotel Prado wordt uitgebaat door een familie en dat voel je ook. Elke gast wacht een warm onthaal. De bagage wordt gratis bewaard na het uitchecken.

Hotel Prado - Leopold II – laan 22 - 8400 Oostende - 059 70 53 06 - www.hotelprado.be

Midweek arrangement

 • Wanneer?

De midweek actie is geldig van 1 oktober 2019 tot 31 maart 2020 met aankomst vanaf zondag tot en met woensdag (niet tijdens schoolvakanties).  Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

 • Prijs?

Voor 3 nachten betaalt u 150 euro voor twee personen, exclusief ontbijt.

Contacteer Hotel Prado

Favo lunchadresjes

 • Bistro Bottarga

Restaurant Bistro Bottarga biedt u een aparte en unieke "taste" & "savoir vivre" of proeven & genieten van een tafel met zicht op een zee van moderne nostalgie. Gesloten op maandag.

Albert I-promenade 64 - Oostende - Meer info 

 • Passe Vite

Wie luncht bij Passe-Vite waant zich in een hotspot van een grootstad. Vooral de frisse salades zijn populair bij de vaste klanten. Elke dag open.

Nieuwstraat 10 - Oostende - Meer info 

 • Stuart

Le Stuart in Oostende is een gezellig restaurant met Belgische keuken. Je hebt een ruime keuze uit verschillende vlees- en visgerechten. Elke dag open.

Leopold II-laan 34 - Oostende - Meer info 

 •  
Een bordje zee van smaak bij Bistro Mathilda in Oostende

Favo dineradresjes

 • Bistro Mathilda

Bistro Mathilda is gehuisvest aan de rand van het Leopoldpark, op een boogscheut van het Casino-Kursaal. De bistro dankt zijn naam aan het bekende beeld van George Grard, "De Zee", alias "De Dikke Mathilde". Gesloten op maandag en dinsdag.

Leopold II-laan 1 - Oostende - Meer info 

 • Belle de Jour

Belle de Jour is een no-nonsense bistro ontstaan uit liefde voor kunst, koken en mensen samenbrengen. Gesloten op maandag.

Madridstraat 9 - Oostende - Meer info 

Favo pitstopadresjes

 • Caruso

Caruso is een household name aan de kust. Dit hybride horecaconcept spreekt immers tot de verbeelding. U kunt hier de hele dag ontbijten en huisgemaakte taartjes proeven. Gesloten op maandag en dinsdag.

Nieuwstraat 29 - Oostende - Meer info

 • Aperitivo Bar by Ensorito 

Een Aperitivo Bar in het hartje van Oostende! Geïnspireerd op de Italiaanse aperitivo cultuur, een bar vol Italiaanse flair! Gesloten op dinsdag.

Herststraat 6  - Oostende - Meer info 

Favo indooradresjes

 • MU.ZEE - Kunstmuseum aan zee

Mu.ZEE vertelt verhalen met een uitzonderlijke collectie kunst, van 1830 tot nu, van uitsluitend Belgische kunstenaars en kunstenaars die hier wonen en werken. Gesloten op maandag.

Romestraat 11 - Oostende - Meer info 

 • De Grote Post

De Grote Post is een cultuurcentrum en eventlocatie in Oostende waar je theater, dans, muziek, comedy en circus kan ontdekken. Dagelijks open.

Hendrik Serruyslaan 18a  - Oostende - Meer info 

Oostende

Favo outdooradresjes

 • Overzetbootje Oosteroever 

Een overzetboot brengt u gratis naar de Oosteroever. Het bootje dwarst als het ware dehaven van Oostende. Op de Oosteroever, de nieuwe hippe opkomende buurt, valt van alles te ontdekken. U kan er bijvoorbeeld een wandeling maken naar het bijzondere Fort van Napoleon.

Visserskaai  - Oostende - Meer info 

 • Wandelen

Een wandeling op de Westelijke Strekdam geeft u het gevoel alsof u op zee wandelt. U krijgt er een prachtig vergezicht. Bij een mooie zonsondergang is dit een onvergetelijke, romantische ervaring. Een deugddoende strandwandeling vanaf de Oosteroever is zeker een aanrader.

Meer info

Favo hotspots

 • Brutus

Brutus menswear ademt fashion en klasse. Voor elke stijl of gelegenheid kan je hier terecht. Elke dag open.

Madridstraat 4 - Oostende - Meer info 

 • Maison l'Oxygène

Maison L'Oxygène is een multibrand parel aan de kust. Je shopt er Franse, Italiaanse en Scandinavische fashion labels waaronder internationale merken. Gesloten op dinsdag.

Leopold II-laan 30 - Oostende - Meer info