Doen
Slapen

Hotel St Pol - Midweek aan zee


Geniet van een midweek aan zee in Knokke-Heist. Verblijf voordelig in 'Hotel St Pol' dankzij onze Libelle actie en stippel jouw 4-daagse aan zee uit met behulp van onze tips van de uitbaters ('local tips'). Alle info voor jouw verblijf vind je hieronder. 

Midweek aan Zee

Wanneer?

Midweek actie geldig van begin oktober tot begin paasvakantie (niet in de kerstvakantie) met aankomst op de weekdagen maandag, dinsdag en woensdag.
Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

Prijs?

Prijzen zijn met uitgebreid ontbijtbuffet. De prijs wordt normaal geregeld via cubilis aan de dagprijs.

 

Contacteer Hotel St Pol

 

Favo lunchadresjes

Brasserie Living Room

Livingroom 102 is een gezellige brasserie waar u zich thuisvoelt en op een ongedwongen manier iets kan eten of drinken.
Gesloten op woensdag en donderdag.

Sluisstraat 102 - Westkapelle - Meer info

Restaurant Ten Bos

Restaurant “Ten Bos” bestaat eigenlijk al vanaf het begin der jaren 1900 onder de naam “Chez Oscar” of “Chalet du Petit Bois”. In dit gezellige familierestaurant kun je een heerlijke hedendaagse keuken proeven. Ten Bos is tevens ook een tearoom, dus voor lekkere pannenkoeken kun je hier ook terecht.
Gesloten op donderdag.

Blinckaertlaan 10 - Knokke-Heist - Meer info

Livingroom 102

Favo dineradresjes

La Sapinere

Aan het Oosthoekplein in het Zoute in Knokke-Heist ontvangt het dynamische team van La Sapinière u met plezier voor een gezellig en aangenaam Lunch/Diner. La Sapinière biedt een uitgebreide waaier aan mogelijkheden, gaande van regionale gerechten tot culinaire hoogstandjes. Na het diner verwelkomen wij u voor een glaasje aan onze gezellige bar.
Gesloten op maandag.

Oosthoekplein 7 - Knokke-Heist - Meer info

East Corner

Bij ons kunt u genieten van onze heerlijke tapas en andere gerechten. Alle gerechten worden met de grootste zorg en met dagverse producten bereid. U kunt zowel ’s middags als ‘s avonds bij East Corner terecht voor een lunch, diner of een tapa tussendoor. 
Gesloten op woensdag.

Oosthoekplein 25 - Knokke-Heist - Meer info

Favo pitstopadresjes

Hof van Vlaanderen

Geniet van een lekkere koffie of snelle snack in de sfeervolle het Hof van Vlaanderen.
Gesloten op maandag en dinsdag.

Oosthoekplein 14 - Knokke-Heist - Meer info

Put 19

De bruine kroeg tegenover het dominicanenkerkje. Gezellig (golf)café waar men aangenaam kan vertoeven op het verwarmd terras.
Elke dag open.

Sparrendreef 74 - Knokke-Heist - Meer info

koffie bonen koffiebar
Zwinvlakte

Favo hotspots

Zwinduinen

De Zwinduinen zijn met hun 222 ha het grootste natuurgebied op het grondgebied van Knokke-Heist. Het duingebied bestaat uit een uitzonderlijk afwisselend landschap met vochtige duinweiden, duinbos, duinstruweel en schrale duingraslanden.

Meer info

Shoppen

Knokke-Heist is een echte 'place-to-be' als het om shoppen gaat. Menig shopaholic-harten gaan sneller slaan. Heerlijk dus om die fashionist(a) in jezelf naar boven te halen! Trouwens, ook op zondag kan je in Knokke-Heist shoppen!
De winkels zijn er op zondag altijd open.

Meer info

 

For Freedom Museum

Favo indooradresjes

For Freedom Museum

In het For Freedom Museum in Ramskapelle wordt het verhaal van de bevrijding van de Zwinregio uit de doeken gedaan. In het museum staan verschillende scènes opgesteld en de gidsen zijn geboren vertellers. Elke dag open.

Ramskapellestraat 91/93 - Knokke-Heist - Meer info

Zwin Natuurpark

Favo outdooradresjes

Zwin Natuur Park

Het Zwin Natuur Park is dé natuurattractie aan de Belgische kust. Het park is een troef voor het toeristische aanbod van de Oostkust en streeft er naar om ook de referentie te zijn op het vlak van Natuur- en Milieueducatie. Daarnaast wil het ook een voorbeeld stellen op het vlak van duurzaam beheer van natuurlijk kapitaal. Dit zowel wat het beheer van de gebouwen als van de natuur betreft.

Het Zwin Natuur Park is eveneens het instappunt voor de verkenning van de ruimere Zwinregio en streeft naar de samenwerking met de wetenschappelijke wereld opdat de info en beleving die gebracht wordt steeds zou beantwoorden aan de meest recente inzichten.

Graaf Léon Lippensdreef 8 - Knokke-Heist - Meer info

Koningsbos

Het gemeentebos, lokaal beter bekend als ‘t Sparrenbos, werd ter gelegenheid van het 25-jarig koningschap van Boudewijn herdoopt tot Koningsbos. Het bos bedekt een rug van de Blinckaertduinen, een hoge duinrug die het zonlicht weerkaatst en vandaar een ‘blinker’ of ‘blekker’ wordt genoemd. 

Sparrendreef - Knokke-Heist - Meer info

Wist je dat Hotel St Pol reeds bestaat van 1960 als restaurant en steeds verder uitgebouwd werd tot Auberge St. Pol met 2 kamers en nu Hotel St Pol is met 18 kamers in verschillende stijlen. Het hotel St Pol in Knokke Zoute is onlangs gerenoveerd in een frisse “Eco vriendelijke stijl”. Naast de lobby vindt u de ontbijtzaal en de receptie lounge waar u alvast in stemming kunt komen voor de avond. Daarna wordt u verwend met een ruime keuze aan eetgelegenheden in de nabijheid van het Oosthoek Pleintje. De kamers van Hotel Auberge St. Pol hebben een modern interieur. Elke is uitgerust met een minibar, een bureau en een telefoon. Sommige kamers hebben een zithoek.

Hotel St Pol - Bronlaan 23 - Knokke-Heist - 050 60 15 21  -  info@hotelstpol.be

 

CONTACTEER HOTEL ST POL

Hotel St Pol


Andere deelnemende hotels

profit

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF