Doen
Slapen

Hotel Ter Duinen - Midweek aan zee

Welkom aan Zee

Elke gast wordt in Hotel Ter Duinen ontvangen in een familiale sfeer. De modern ingerichte kamers en het heerlijke ontbijtbuffet maken van uw verblijf een topbeleving.

De zeedijk van Heist ligt vlakbij. Hotel Ter Duinen biedt 32 kamers aan voorzien van elk modern comfort. Sommige kamers beschikken ook over een salon en kitchenette. In de kamers van type 3 kan een extra persoon logeren.

Het charmehotel beschikt ook over drie volledig vernieuwde duplexkamers voor twee tot vier personen. De boxspringbedden met super matrassen garanderen een heilzame nachtrust. De luxe van de kamers, de vriendelijkheid aan het onthaal en het heerlijke ontbijtbuff et zijn de redenen waarom veel gasten hier graag terugkeren. Het ontbijtbuffet bevat vers fruit, à la minute gebakken eitjes en spek, pannenkoeken, bakvers broodassortiment, granen en yoghurt. In hotel Ter Duinen start u de dag in stijl. In de leeshoek liggen altijd kranten en magazines klaar. Er is een parking voor fietsen. Velen kiezen voor een gastronomisch arrangement, want in restaurant La Guera komen enkel seizoensgebonden en pure gerechten van chef Glenn Vandenbergh op tafel.

Hotel Ter Duinen - Duinenstraat 9, 11, 13 - 8301 Knokke-Heist - 050 51 19 71 - www.hotelterduinen.be

blogverhalen met Leila en ijsjes eten aan zee bij Glacier de la Poste in Knokke-Heist

Midweek arrangement

 • Wanneer?

De midweek actie is geldig van 15 november 2019 tot 31 maart 2020, met aankomst vanaf zondag tot en met woens dag. Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

 • Prijs?

Voor 2 personen betaalt u in kamertype 1, 220 euro voor drie nachten, voor type 2, 250 euro en voor type 3, 280 euro. Inclusief ontbijt.

Contacteer Hotel Van Bunnen

 

Favo lunchadresjes

 • Chloes

Een tijd en een plaats om samen lekker te genieten. Gesloten op maandag en dinsdag.

Elizabethlaan 343 - Knokke-Heist - Meer info 

 • Blooms

Een gezellige sfeer met een vlotte en vriendelijke bediening staat hier centraal. Voor de lunch zijn er veschillende smaakvolle menu's beschikbaar. Gesloten op zondag.

Nicolas Mengélaan 5 - Knokke-Heist - Meer info 

 • Bon Apétit

Heerlijk lunchen met lekker eigentijdse knabbels. Gesloten op dinsdag en woensdag.

Graaf d'Ursellaan 4 - Knokke-Heist - Meer info 

Blogverhalen met Leila en lekker eten bij La Guera in Knokke-Heist

Favo dineradresjes

 • La Guera

Chef Glenn weet perfect hoe hij kunstwerkjes op je bord tovert. Hij streeft dagelijks naar seizoensgebonden en pure gerechten klaar te maken.Gesloten op maandag en dinsdag.

Duinenstraat 9 - 11 - Knokke-Heist - Meer info 

 • Bartholomeus

Top avondrestaurant. Sluit de deuren tussen 16 december en het voorjaar. Restaurant Bartholomeus opent in het voorjaar van 2020 opnieuw zijn deuren met een nieuwe formule in hetzelfde pand : samen met Sandra en rechterhand Philip Vandamme gaan we koken voor een 15-tal klanten in een open keuken in het midden van de zaak. Gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag.

Zeedijk-Heist 267  - Knokke-Heist - Meer info 

 • L' Abbiocco

Gezellig avondrestaurant.Open vanaf 18u.Gesloten op dinsdag en woensdag.

Nieuwpoortlaan 32 - De Panne - Meer info 

Favo pitstopadresjes

 • Babelutte

Op een goede dag besloot Rosalie om eens iets te maken wat zij lang geleden van haar moeder had geleerd: boterbabbelaars! De snoepjes verpakte zij in simpele boterpapiertjes en verkocht ze aan rijke Engelse en Franse kinderen die zich aan de kust vermaakten. Gesloten op maandag en dinsdag.

Lippenslaan 220 - Knokke-Heist - Meer info 

 • Pistache

Geniet van een lekkere koffie en laad je batterijen even op in Pistache. Gesloten op dinsdag.

Van Bunnenplein 20 - Knokke-Heist - Meer info 

 • Tante Marie 

In het hartje van het historisch stadje Damme ligt "Tante Marie" een plaats waar u gezellig kunt vertoeven voor ontbijt, lunch en zijn verfijnde huisgemaakte patisserie. Elke dag open.

Kerkstraat 38 - Knokke-Heist - Meer info 

Tante Marie Damme

Favo indooradresjes

 • Duinenwater 

Een zwembeurt in sportoase Duinenwater houdt u fit en gezond, kom er helemaal tot rust in de wellnesszone of ga voor de adrenalinekick op de glijbanen. Elke dag open.

Duinenwater 43 - Knokke-Heist - Meer info 

 • For Freedom Museum

In het For Freedom Museum in Ramskapelle wordt het verhaal van de bevrijding van de Zwinregio uit de doeken gedaan. In het museum staan verschillende scènes opgesteld en de gidsen zijn geboren vertellers. Elke dag open.

Ramskapellestraat 91/93 - Knokke-Heist - Meer info 

Favo outdooradresjes

In Knokke-Heist houdt men van een stevige wandeling langs het strand tot aan de Haas van Flanagan waar zich een machtig uitzicht op het Zwin Natuur Park ontvouwt. Wie graag fietst, moet zeker in de Zwinregio zijn. Verschillende bewegwijzerde fietsroutes en het grensoverschrijdend knooppuntennetwerk wijzen de weg. Fiets zeker ook eens langs de recent geopende Internationale Dijk. Watersporters kunnen bij Lakeside Paradise aankloppen. Er is een kabelbaan waarmee u kan leren waterskiën.

Met de Zwingids op de fiets? - Ontdek hier de Zwinwandelroute. 

Shoppen met Leila van I Really need my space bij Essentiel in Knokke-Heist

Favo hotspots

Knokke-Heist is een echte 'place-to-be' als het om shoppen gaat. Menig shopaholic-harten gaan sneller slaan. Heerlijk dus om die fashionist(a) in jezelf naar boven te halen! Ontdek hier heel wat shop-adresjes. Van verfrissend eenvoudig tot opmerkelijk exclusief met de grootste internationale, gerenommeerde topmerken die pronken met een flagstore in de gouden shoppingdriehoek Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan.

 • L'Esquina

Kursaalstraat 16 - Knokke-Heist - Meer info