Doen
Slapen

Hotel Ter Duinen - Midweek aan zee


Geniet van een midweek aan zee in Knokke-Heist. Verblijf voordelig in 'Hotel Ter Duinen' dankzij onze Libelle actie en stippel jouw 4-daagse aan zee uit met behulp van onze tips van de uitbaters ('local tips'). Alle info voor jouw verblijf vind je hieronder. 

Midweek aan Zee

Wanneer?

De midweek actie is geldig van 15 november 2019 tot 31 maart 2020, met aankomst vanaf zondag tot en met woensdag. 
Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

Prijs?

Voor 2 personen betaalt u in kamertype 1, 220 euro voor drie nachten, voor type 2, 250 euro en voor type 3, 280 euro. Inclusief ontbijt.
 

Contacteer Hotel Ter Duinen

 

Favo lunchadresjes

Chloé's

Een tijd en een plaats om samen lekker te genieten.
Gesloten op maandag en dinsdag.

Elizabethlaan 343 - Knokke-Heist - Meer info 

Bloom

Een gezellige sfeer met een vlotte en vriendelijke bediening staat hier centraal. Voor de lunch zijn er veschillende smaakvolle menu's beschikbaar.
Gesloten op zondag.

Nicolas Mengélaan 5 - Knokke-Heist - Meer info 

Bon Appétit

Heerlijk lunchen met lekker eigentijdse knabbels.
Gesloten op dinsdag en woensdag.

Graaf d'Ursellaan 4 - Knokke-Heist - Meer info 

Blogverhalen met Leila en lekker eten bij La Guera in Knokke-Heist

Favo dineradresjes

L' Abbiocco

Gezellig avondrestaurant. Open vanaf 18u.
Gesloten op dinsdag en woensdag.

Knokkestraat 20 - Knokke-Heist - Meer info

Favo pitstopadresjes

Babelutte (nieuw!)

In april openden Christophe en Michiel hun Moeder Babelutte Café in Heist. Deze nieuwe handelszaak biedt als specialiteiten naast de traditionele babelutten, zeevruchten en pralines nu ook koffie en thee aan.
Gesloten op maandag en dinsdag.

Graaf d’Ursellaan 6  - Knokke-Heist - Meer info

Pistache

Geniet van een lekkere koffie en laad je batterijen even op in Pistache.
Gesloten op dinsdag.

Van Bunnenplein 20 - Knokke-Heist - Meer info

Tante Marie 

In het hartje van het historisch stadje Damme ligt "Tante Marie" een plaats waar u gezellig kunt vertoeven voor ontbijt, lunch en zijn verfijnde huisgemaakte patisserie.
Elke dag open.

Kerkstraat 38 - Damme - Meer info

Tante Marie Damme
Shoppen met Leila van I Really need my space bij Essentiel in Knokke-Heist

Favo hotspots

L'Esquina

Knokke-Heist is een echte 'place-to-be' als het om shoppen gaat. Menig shopaholic-harten gaan sneller slaan. Heerlijk dus om die fashionist(a) in jezelf naar boven te halen! Ontdek hier heel wat shop-adresjes. Van verfrissend eenvoudig tot opmerkelijk exclusief met de grootste internationale, gerenommeerde topmerken die pronken met een flagstore in de gouden shoppingdriehoek Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan.

Kursaalstraat 16 - Knokke-Heist - Meer info

Favo indooradresjes

Duinenwater 

Een zwembeurt in sportoase Duinenwater houdt u fit en gezond, kom er helemaal tot rust in de wellnesszone of ga voor de adrenalinekick op de glijbanen.
Elke dag open.

Duinenwater 43 - Knokke-Heist - Meer info

For Freedom Museum

In het For Freedom Museum in Ramskapelle wordt het verhaal van de bevrijding van de Zwinregio uit de doeken gedaan. In het museum staan verschillende scènes opgesteld en de gidsen zijn geboren vertellers.
Elke dag open.

Ramskapellestraat 91/93 - Knokke-Heist - Meer info

Favo outdooradresjes

In Knokke-Heist houdt men van een stevige wandeling langs het strand tot aan de Haas van Flanagan waar zich een machtig uitzicht op het Zwin Natuur Park ontvouwt. Wie graag fietst, moet zeker in de Zwinregio zijn. Verschillende bewegwijzerde fietsroutes en het grensoverschrijdend knooppuntennetwerk wijzen de weg. Fiets zeker ook eens langs de recent geopende Internationale Dijk. Watersporters kunnen bij Lakeside Paradise aankloppen. Er is een kabelbaan waarmee u kan leren waterskiën.

Met de Zwingids op de fiets? - Ontdek hier de Zwinwandelroute. 

Het charmehotel Ter Duinen beschikt over drie volledig vernieuwde duplexkamers voor twee tot vier personen. De boxspringbedden met super matrassen garanderen een heilzame nachtrust. De luxe van de kamers, de vriendelijkheid aan het onthaal en het heerlijke ontbijtbuffet zijn de redenen waarom veel gasten hier graag terugkeren. Het ontbijtbuffet bevat vers fruit, à la minute gebakken eitjes en spek, pannenkoeken, bakvers broodassortiment, granen en yoghurt. In hotel Ter Duinen start u de dag in stijl. In de leeshoek liggen altijd kranten en magazines klaar. Er is een parking voor fietsen. Velen kiezen voor een gastronomisch arrangement, want in restaurant La Guera komen enkel seizoensgebonden en pure gerechten van chef Glenn Vandenbergh op tafel.

Hotel Ter Duinen - Duinenstraat 9, 11, 13 - 8301 Knokke-Heist - 050 51 19 71 - www.hotelterduinen.be
 

CONTACTEER HOTEL TER DUINEN


Andere deelnemende hotels

profit

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF