Doen
Slapen

Hotel Van Bunnen - Midweek aan zee

Welkom aan Zee

U voelt zich meteen helemaal thuis als u het statige Hotel Van Bunnen betreedt. Dit modernistisch art decogebouw komt volledig tot zijn recht in het mondaine Knokke.

Het prachtige charmehotel ligt op amper 300 meter van het strand. Vlakbij vindt u de boetiekjes van de Lippenslaan en de Kustlaan die ook op zon- en feestdagen open zijn. Het hotel, genoemd naar de medestichter van Knokke als mondaine badplaats, baadt in een zee van licht en groen.

Bij het binnenkomen, stapt u over de rode loper. U wordt er dan ook behandeld als een VIP. Gasten verblijven er in één van de achttien comfortabel ingerichte kamers met Auping bed. Elke kamer werd mooi en kunstzinnig ingericht en beschikt over gratis WiFi, fl atscreen TV met meer dan vijftig wereldwijde zenders en een bureau. Elke kamer heeft een eigen badkamer met ligbad alsook een mooie marmeren afwerking. De luxe is in elk detail aanwezig in dit in het interbellum gebouwde hotel. Het ontbijtbuffet met de vele verse, lokale en seizoensgebonden producten is een ideale start van de dag. Fijnproevers halen hun hart op aan het rijke broodassortiment en de vele lekkernijen.

Hotel Van Bunnen - Van Bunnenlaan 50 - 8300 Knokke-Heist - 050 62 93 63 - www.hotelvanbunnen.be

Voorgevel Hotel Van Bunnen

Midweek arrangement

 • Wanneer?

De midweek actie geldt van 6 januari tot 6 februari 2020, met aankomst vanaf zondag tot en met woensdag. Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek
aan zee’.

 • Prijs?

Voor 2 personen betaalt u 300 euro voor drie nachten, inclusief ontbijt.

Contacteer Hotel Van Bunnen

 

Favo lunchadresjes

 • Chloe's 

Een tijd en een plaats om samen lekker te genieten. Gesloten op maandag en dinsdag.

Elizabethlaan 343 - Knokke-Heist - Meer info 

 • Blooms

Een gezellige sfeer met een vlotte en vriendelijke bediening staat hier centraal. Voor de lunch zijn er veschillende smaakvolle menu's beschikbaar. Gesloten op zondag.

Nicolas Mengélaan 5 - Knokke-Heist - Meer info 

 • Bon Apétit

Heerlijk lunchen met lekker eigentijdse knabbels. Gesloten op dinsdag en woensdag.

Graaf d'Ursellaan 4 - Knokke-Heist - Meer info 

 

Blogverhalen met Leila en lekker eten bij La Guera in Knokke-Heist

Favo dineradresjes

 • La Guera

Chef Glenn weet perfect hoe hij kunstwerkjes op je bord tovert. Hij streeft dagelijks naar seizoensgebonden en pure gerechten klaar te maken.Gesloten op maandag en dinsdag.

Duinenstraat 9 - 11 - Knokke-Heist - Meer info 

 • Bartholomeus

Top avondrestaurant. Sluit de deuren tussen 16 december en het voorjaar. Restaurant Bartholomeus opent in het voorjaar van 2020 opnieuw zijn deuren met een nieuwe formule in hetzelfde pand : samen met Sandra en rechterhand Philip Vandamme gaan we koken voor een 15-tal klanten in een open keuken in het midden van de zaak. Gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag.

Zeedijk-Heist 267  - Knokke-Heist - Meer info 

 • L' Abbiocco

Gezellig avondrestaurant.Open vanaf 18u.Gesloten op dinsdag en woensdag.

Nieuwpoortlaan 32 - De Panne - Meer info 

Favo pitstopadresjes

 • Babelutte

Op een goede dag besloot Rosalie om eens iets te maken wat zij lang geleden van haar moeder had geleerd: boterbabbelaars! De snoepjes verpakte zij in simpele boterpapiertjes en verkocht ze aan rijke Engelse en Franse kinderen die zich aan de kust vermaakten. Gesloten op maandag en dinsdag.

Lippenslaan 220 - Knokke-Heist - Meer info 

 • Pistache

Geniet van een lekkere koffie en laad je batterijen even op in Pistache. Gesloten op dinsdag.

Van Bunnenplein 20 - Knokke-Heist - Meer info 

 • Tante Marie 

In het hartje van het historisch stadje Damme ligt "Tante Marie" een plaats waar u gezellig kunt vertoeven voor ontbijt, lunch en zijn verfijnde huisgemaakte patisserie. Elke dag open.

Kerkstraat 38 - Knokke-Heist - Meer info 

Tante Marie Damme
Coctails proeven in The Pharmacy met blogger Leila in Knokke-Heist

Favo indooradresjes

Zowel sportievelingen als levensgenieters kunnen hun gading vinden in Sportoase Duinenwater Knokke-Heist. Ga voor een ontspannen sessie in de wellnesszone met sauna en stoombaden. In een oud schoolgebouw huist Sincfala, het museum van de Zwinstreek. Knokke-Heist was niet altijd de mondaine badplaats zoals we die nu kennen. Vroeger kenden de vissers hier een hard bestaan. Zin in een lekkere cocktail? Rep je dan naar The Pharmacy waar elke cocktail een beleving wordt. Reserveren is aan te raden. The Pharmacy is gesloten op dinsdag en woensdag.

The Pharmacy - Elizabetlaan 178 - Knokke-Heist - Meer info

 

Favo outdooradresjes

De nieuwe Zwindijk die Knokke-Heist met Cadzand verbindt, of Vlaanderen met Nederland, is echt de moeite. Zeker met de fiets. De knooppunten wijzen de weg. Combineer met een bezoek aan het Zwin Natuur Park. Op de wekelijkse markt van Knokke-Heist (woensdag en zaterdag) staan heel wat streekproducenten. Wij gaan er graag heen. Knokke-Heist is een shoppingparadijs pur sang. Zo lopen wij graag binnen bij Babette Mini-Mall, een trendy woonwinkel waar ze ook heerlijke koffie serveren.

Met de Zwingids op de fiets? - Ontdek hier de Zwinwandelroute. 

Shoppen met Leila van I Really need my space bij Essentiel in Knokke-Heist

Favo hotspots

Knokke-Heist is een echte 'place-to-be' als het om shoppen gaat. Menig shopaholic-harten gaan sneller slaan. Heerlijk dus om die fashionist(a) in jezelf naar boven te halen! Ontdek hier heel wat shop-adresjes. Van verfrissend eenvoudig tot opmerkelijk exclusief met de grootste internationale, gerenommeerde topmerken die pronken met een flagstore in de gouden shoppingdriehoek Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan.

 • L'Esquina

Kursaalstraat 16 - Knokke-Heist - Meer info