Doen

Kom veilig naar zee


Voor je vertrekt naar de kust kan je je best even informeren. Wat is de beste manier om naar hier te komen voor jou? Welke voorzorgsmaatregelen moet je treffen? Een beetje voorbereiding zorgt ervoor dat je hier - en onderweg naar hier - een zorgeloze dag beleeft.

Met de trein

Er is een speciale dienstregeling naar de kust en de regels rond mondmaskers gelden nog steeds op het openbaar vervoer. Zorg dat je goed op de hoogte bent. 

 

Ontdek de aangepaste zomerregeling >

Ontdek Happy Trip >

 

 

Met de auto

Rij zoveel mogelijk op rustige momenten naar de kust. Overweeg bijvoorbeeld een verblijf van een midweek in de plaats van een weekend aan zee.

 

 

 

 

Met de tram

De kusttram verbindt de volledige kustlijn. Het is dan ook een populaire keuze voor een verplaatsing tussen verschillende badsteden. Ook hier gelden regels rond hygiëne en mondmaskers, dus houd ook hier de richtlijnen aan.  

 

Ontdek alles over de kusttram >


Bekijk de specifieke richtlijnen per kustgemeente

Slapen in de Westhoek

Ontdek onze accommodaties

Wil je zeker zijn van een vakantie aan onze Belgische kust? Boek dan je verblijf. Wat had je in gedachten? Een hotel, b&b, vakantiehuis, appartement of camping? Hier vind je zeker iets naar jouw zin.

 

Ga verder naar het overzicht >

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF