Doen

Leuke shop-adresjes

Aan de Kust is winkelen altijd kinderspel. Je vindt er niet alleen super leuke winkeltjes, altijd zijn zee en strand vlak om de hoek. Ideaal om die vermoeide shoppingbenen even te laten rusten! 
Trouwens, shoppen kan ook op zondag aan de Kust. Ideaal toch?

Maar, welke zijn nu die aanraders om zeker eens langs te gaan? Hieronder vind je een selectie shops waar je zeker eens langs moet gaan. 
Veel plezier!

Loft Living

Deze designzaak biedt meubels aan voor interieur en exterieur van high end merken. De uitbaters, Philip en Ilse maakten van hun passie hun beroep en dat merk je. Ze gaan op zoek naar bijzondere merken die kwaliteit en inventiviteit combineren. Een topadresje voor wie design aan zee zoekt.

Lombardsijdestraat 12
8620 Nieuwpoort Bad
T 058 24 09 02
info@loftliving.be - www.loftliving.be

Baenk

Deze conceptstore biedt je Scandinavisch design, zowel nieuwe stukken als vintage gecombineerd met originele accessoires. Maar er is meer. Loop er even binnen voor een heerljike espresso; relaxen in de vintage koffiebar of zonnig terras terwijl je shoppinghart sneller gaat slaan. 

Marktstraat 48
8620 Nieuwpoort
T: +32 (0)476/94 17 47
hello@baenk.be - www.baenk.be

 

SissyBoy Knokke-Heist

Snuisteren in de mooie mode en decospulletjes van Sissy-Boy kan ook in Knokke-Heist! Van mode, deco tot design, iedereen komt er aan zijn trekken. Naast de eigen uitgebreide Sissy-Boy-collectie is het aanbod aangevuld met spullen van andere trendy merken zoals Bloomingville, House Doctor en Marie Sixtine. 

Dumortierlaan 22-24
8300 Knokke-Heist
T: +32 (0)50/58 05 75
www.sissy-boy.com

YAYA in Knokke-Heist

Wie een zwak heeft voor een authentieke look met een nonchalente twist, moet hier zijn! Hun assortiment varieert van vintage tot industrial en dat vaak met een subtiele verwijzing naar het strand.

Kustlaan 111
8300 Knokke
T: +32 (0)50/34 41 21
www.yaya.be

 

Granny Gears in Blankenberge

Een heerlijke shop! Hippe fietsen voor groot en klein, maar ook allerhande originele fietsaccessoires en 
–kledij.  In deze mooie en trendy winkel kan je ook iets te drinken. Handig toch?


Langestraat 20
Blankenberge
T: +32 (0)50 66 08 66
www.facebook.com/pg/Grannygearsbikestore

De Duikboot - kinderbrillen in Koksijde-Oostduinkerke

Ideaal als je kleine spruit een geschikte bril zoekt. Deze shop biedt meer dan 15 kindermerken aan. van kleurrijke modellen tot flaxibele brillen en hippe monturen. Eén ding staat vast; je vindt er gegarandeerd de geschikte bril voor op die kindersnoet.

Leopold II- laan 21
8670 Oostduinkerke Dorp
T: +32 (0)58 51 68 71
info@optiekdevloo.be - www.optiekdevloo.be

De Karavaan in Oostduinkerke

Deze winkel moet je gewoon bezoeken als je valt voor retro en vintage. Je vindt er super leuke kledij, accessoires en hebedingen voor alle leeftijden. Origineel en verrassend adresje!

Leopold II-Laan 213
8670 Oostduinkerke
T. +32 (0)58/62 07 25
www.facebook.com/DeKaravaanOostduinkerke

Maison Odette

Een shoenenwinkel met unieke, zelf samengestelde kinderschoentjes van maatje 18 tot maat 42. Denk aan een standaardschoen, maar dan helemaal aangepast door leuke en hippe materiaalkeuzes, kleuren,... Net dat tikkeltje meer, iets anders, een sprankeltje,...

Stationsstraat 10
8420 De Haan
info@maisonodette.be - www.maisonodette.be

Belle Histoire in De Haan

Een adresje waar je manlief gemakkelijk mee naartoe krijgt. Terwijl vrouwlief de Italiaanse damescollectie bekijkt, kan manlief genieten van de kwaliteitsselectie koffies, thee's, gebak,... Ideaal shoppen dus in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Leopold II-laan 9
8420 Wenduine
T. +32(0)498/90 90 38

Vila Vita – De Panne

Vila Vita brengt de Italiaanse fashion rechtstreeks naar De Panne. Je proeft er ook letterlijk de Italiaanse sfeer. Naast shoppen kun je er ook terecht voor een ware ‘Barista experience’. De kopjes zuiderse koffie worden met de grootste zorg bereid.

Duinkerkelaan 4
8660 De Panne
www.vilavita.be

Design Oostende – Oostende

In deze lifestyleshop laat je je gegarandeerd verrassen door maffe interieuraccessoires en limited  editions. Hier kun je vast en zeker terecht voor originele geschenkideeën.

Kursaal-Westhelling 4, Oostende
T. +32(0)59/ 80 10 20
www.design-oostende.be 
 

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF