Slapen

Logeren in alle rust?


Geen zin in drukte, wel graag omringd door duinen en bossen? Neem dan je tent mee en installeer je in een van de vele campings aan de Kust. Want er is een camping voor iedereen.

In Bredene kun je vanuit Camping Astrid relax naar het strand slenteren dat zich amper 150 meter verder bevindt. Bovendien spot je op de tentenweide van deze familiecamping slechts 7 andere tenten.

 

Meer info >

In Camping Thalassa, ook in Bredene, deel je de tentenweide met vier gelijkgezinde kampeerders. Ruimte zat dus.

 

Meer info >

Camping Ter Hoeve, ook te vinden in Bredene, grenst dan weer aan het groen en ligt pal op de kustfietsroute, of een camping op maat van avontuurlijker trekkers.

 

Meer info >

Nog meer natuur? Dan is Camping Strooiendorp in Vlissegem beslist je ding, omringd door bossen en wie naar het strand wil, slingert door die heerlijke, schaduwrijke duinbossen. Of een frisse neus halen voor je een duik neemt. De kampeerweide kan 8 tenten herbergen.

 

> Meer info

Camping Greenpark, in De Panne, mag dan een stuk groter zijn, ook hier geniet je in het groen, Greenpark wordt immers omringd door beboste duinen. En dat al sinds 1968. Een camping op maat van wandelaars, wandelroutes en wandeldomeinen zijn er bij de vleet en je kunt zelfs te voet koers zetten naar die Noord-Franse duinen. Kamperen in het groen dus, met open plaatsen in het lange gras. Kwestie van écht te genieten van al die natuur.

 

> Meer info


Koop lokaal!

Vakantie is ook genieten van lokale specialiteiten. Aan de Kust is dat niet anders. Er zijn de gekende streekproducten, garnalen, mosselen, oesters, maar je kunt ook uitgebreid lokaal shoppen. Proeven van dat befaamde terroir. En dat doe je op een van de vele boerderijen. Korte keten, duurzaam en met gratis ambiance. Installeer je er op een picknickbank en geniet meteen van al wat je net kocht. Hoeveijsjes en vers geplukte aardbeien, tal van kazen en bio groenten, hertenvlees en andere fijne vleeswaren, honing en vers geperste sappen, …. Je hele boodschappenlijst shop je vlotjes bij een of meerdere lokale producenten. En dat kan moeiteloos. Hier even doorklikken en je vindt een hoevewinkel in je vakantiebuurt!

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF