Slapen

Logeren in de nieuwste Hotspot?


Uiteraard moet je je klassiekers kennen, van het Thermae Palace Hotel tot La Réserve, maar er wachten nog een resem hotspots tot jij ze ontdekt. Fijne, gloednieuwe logeerplekken met een zekere ‘je ne sais quoi’.

In Koksijde logeer je met een vriendentroep of twee gezinnen comfortabel in de heldere Villa Kuifje, een authentieke, luchtige kustvilla met terrazzovloer. Klassiek van buiten, binnenin zeer eigentijds.

 

Meer info >

Mag het wat excentrieker? Dan moet je in Nieuwpoort zijn, waar Vis à Vis, het jongste project van architect Bart Lens alle aandacht trekt. Dit gerenoveerde vissershuisje heeft zowel nautische als Japanse vibes en grossiert in opvallende details.

 

Meer info >

Wie droomt van wat rooftop geluk vindt zijn gading in Loft Living Rooftop Suite in Nieuwpoort. Een hooggelegen designplek mét zeezicht en een eigen strandcabine.

 

Meer info >

Als je eerder nood hebt aan wat city vibes kom je dan weer thuis in het coole Upstairs Hotel in Oostende. Hier glijd je zorgeloos je vakantie in. Logisch, want je vindt er betaalbaar en grootstadsgeluk dat strak in het vel zit.

 

> Meer info

Enso, een klein luxehotel in Knokke, pakt uit met dezelfde tonen, grijs, wit en zwart, maar voegt daar wat extra uitgepuurde glamour aan toe. Je bevindt je hier dan ook vlakbij het Casino.

 

> Meer info

Het Oostduinkerkse Rewind mag dan wel geen échte nieuwkomer zijn, het familiehotel onderging wel een grondige transformatie en kreeg vorig jaar een eigentijdse look aangemeten. Bovendien kun je er voortaan ook binnenlopen voor een kopje perfect gezette koffie met zicht op zee.

 

> Meer info

De zon zien zakken in de zee

Je kunt je uiteraard op het strand installeren of bij één van die vele beachbars, maar er zijn nog wel meer opties om een fantastische zonsondergang mee te pikken. Nog dichter bij het water bijvoorbeeld. Kwestie van helemaal zen te genieten, weg van alle drukte. Dat kan op de muur van Zeebrugge, of de Westelijke havendam, die zich diep in de zee uitstrekt. Twee grote uitkijkplatforms garanderen een fantastisch zee-, strand- en havenpanorama én een onvergetelijk panorama. In Blankenberge en Nieuwpoort wacht de staketsels die al je zintuigen beroeren. Liever een panoramisch beeld? Dan moet je hogerop. In Oostduinkerke bedwing je de Hoge Blekker, niet toevallig de hoogste klepper aan de Kust, in Wenduine wacht de Spioenkop. En de romantiek krijg je er overal gratis bij.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF