Slapen

Logeren met een hele bende?


Je kunt uiteraard alle kamers in een b&b afhuren, maar er zijn nog meer opties voor wie graag zijn hele familie of een complete vriendenbende meeneemt op reis. Een resem kinderen in je gezelschap? Opteer dan voor een plek met ruimte én een tuin.

Vakantiehoeve De Torreele in Koksijde bijvoorbeeld of Villa Plage in Oostende dat haast grenst aan het strand van de Oosteroever.

 

> Meer info over De Torreele

> Meer info over Villa Plage

Het Duinpaviljoen, Sint-Idesbald, wordt dan weer omringd door duinen en bevindt zich op wandelafstand van strand én bos.

 

> Meer info 

En wat als het regent? Geen zorgen, Casa Vostra in Lombardsijde beschikt over een indoor zwembad en speelruimte.

 

> Meer info

Net als die imposante Villa Paradis in Oostduinkerke. Met bowling, zwembad, wellness én op 50 meter van het strand.

 

> Meer info

Meer zin in stedelijker vertier? Dan is Chillout in Oostende, met de Kapellestraat om de hoek, beslist je ding of de authentieke belle époque Villa Beaufort in Blankenberge.

 

> Meer info over Chillout

> Meer info over Villa Beaufort 

Droom je er van om met je gezelschap in een iconisch, geklasseerd optrekje te logeren? Dan kun je Grand Hotel Bellevue of ook wel de Rotonde genaamd overwegen. De nieuwsgierige blikken moet je er wel bijnemen.

 

> Meer info

Nostalgici komen thuis in De Wolkerie, te vinden in de oude pastorie in Slijpe.

 

> Meer info

Wie ook tijdens zijn vakantie elegantie en puurheid zoekt, haalt dan weer zijn hart op in ’t Klein Keuvelhof (Knokke) en Allegretto (Oostduinkerke). Twee bijzonder stijlvolle vakantiewoningen of plekken om heerlijk lang te blijven plakken.

 

> Meer info over 't Klein Keuvelhof

> Meer info over Allegretto

 

Adrenalinekicks!

Je hoeft geen vliegtuig op om grenzen te verleggen. In De Panne kun je strandzeilen of tegen een rotvaart het strand overvliegen, vanuit Manege Ter Duinen in Oostduinkerke kun je met je gehuurde paard de duinen door om zo op het strand te belanden en in de avondzon te galopperen. Nog niet intens genoeg? Huur dan een Efoil bij Surfers Paradise om boven de Noordzee uit te zweven of ga voor de zekerheid eerst even foilen aan de kabelbaan van Lakeside Paradise. En uiteraard kun je zowat overal kitesurfen! Spanning en sensatie genoeg dus!

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF