Doen
Slapen

Logies Ternier - Midweek aan zee


Geniet van een midweek aan zee in Nieuwpoort. Verblijf voordelig in 'Logies Ternier' dankzij onze Libelle actie en stippel jouw 4-daagse aan zee uit met behulp van onze tips van de uitbaters ('local tips'). Alle info voor jouw verblijf vind je hieronder. 

Midweek aan Zee

Wanneer?

De midweek actie is geldig vanaf november 2019 tot en met maart 2020 (niet in de schoolvakanties). 
Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

Prijs?

Voor twee personen betaalt u 230 euro voor drie nachten, inclusief ontbijtbuffet.

Contacteer Logies Ternier

Favo lunchadresjes

Brasserie Nieuwpoort

Brasserie Regina is een vernieuwde eetgelegenheid in het nog authentieke gebouw. Je geniet er volop van de gezellige sfeer.
Elke dag open.

Marktplein 19 - Nieuwpoort - Meer info 

De Hoeve

Hun specialiteit is rivierpaling op 7 verschillende wijzen , waaronder onze topper : Paling in 't groen. Verder zijn er de vleesgrillades , verse Noordzeevis en schaaldieren.
Gesloten op dinsdag en woensdag.

Polderstraat 148 - Koksijde - Meer info 

Brasserie Nieuwpoort

Favo dineradresjes

Au Bistro Nieuwpoort 

Restaurant Au Bistro is zonder twijfel één van de gezelligste plekjes in Nieuwpoort... Je kunt er sfeervol dineren. 

Kaai 23 - Nieuwpoort - Meer info 

De Hoeve

Chef Peter en Gastvrouw Tamara verwelkomen jullie graag in hun pittoreske en volledig gerenoveerd hoevetje. In de keuken ligt de lat zeer hoog wat betreft verse en seizoensgebonden producten. Gesloten op dinsdag en woensdag. 

Polderstraat 148 - Oostduinkerke - Meer info 

Leo

LEO een klein gezellig restaurant in Nieuwpoort-bad.  Iedere dag verse vis. Vlees van atelier Dierendonck en dagelijks wisselende suggesties.
Gesloten op dinsdag

Sint-Bernardusplein 5 - Nieuwpoort - Meer info 

Favo pitstopadresjes

Quo Vadis

Quo Vadis is een leuke tearoom in Nieuwpoort met een gezellig terras waar je bij mooi weer kunt genieten van het zonnetje en een drankje.

Alber I laan 173/G - Nieuwpoort - Meer info 

Jeanne 

Een ideale plaats voor een lekkere maaltijd, een gezellige koffie-break, een glaasje onder vrienden...Groot zonneterras met zicht op zee.
Gesloten op dinsdag.

Kerkstraat 11 - Nieuwpoort - Meer info 

Het Zoet Genot 

De zaak is vooral bekend om zijn huisbereide gerechten, vooral ons speculaasijs behoort tot de toppers, vorig jaar werd ’T Zoet Genot uitgeroepen tot tweede beste ijssalon aan de Belgische kust. Gesloten op maandag en dinsdag.

Zeedijk 476 - Koksijde - Meer info 

Nieuwpoort Bad

Favo hotspots

Nieuwpoort Bad

Gelegen aan de IJzermonding en de Noordzee, heeft Nieuwpoort heel wat verrassingen in petto voor bezoekers. De verkeersvrije dijk, het strand en de omringende groene landschappen trekken jaarlijks veel wandelaars, maar ook de historische stad is zeker de moeite.

Koolhofput

Rond deze enorme plas water is het altijd rustig. Watervogels strijken er graag neer. U kan ze bespieden vanuit de vele kijkhutten.

De Haan Sunparks

Favo indooradresjes

Visserij Museum

In het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum maak je kennis met de Vlaamse vissersfamilie, de heroïsche IJslandvaarders en de garnaalvissers te paard. De rijke museumcollectie verenigt erfgoed, kunst, ambacht en natuur van de Noordzee. Gesloten op maandag.

Pastoor Schmitzstraat 5 - Oostduinkerke - Meer info 

Westfront

Het Koning Albertmonument werd opgericht op initiatief en met steun van de oudstrijdersverenigingen van de Eerste Wereldoorlog. In het interactieve centrum 'Westfront Nieuwpoort' is een permanente tentoonstelling over de onderwaterzetting te bezichtigen, alsook een jaarlijkse tijdelijke tentoonstelling. Dagelijks open.

Kustweg 1  - Nieuwpooort - Meer info 

PS: Ons logies ligt niet ver van Aquafun, het tropisch zwemparadijs van Sunparks Oostduinkerke. Pret gegarandeerd! Zeker als u in groep bent. Ook het overdekte zwembad van Nieuwpoort is een aanrader.

 

Nieuwpoort

Favo outdooradresjes

De Ganzepoot

Het sluizencomplex van Nieuwpoort is beter gekend als ‘De Ganzepoot’. De naam verwijst naar de vorm van het gehele complex. Deze plek speelde een cruciale rol tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Sluizencomplex Ganzepoot - Nieuwpoort - Meer info 

Havengeul Nieuwpoort

Tussen de jachthaven en de Noordzee bevindt zich over een afstand van ca. 2 kilometer, de havengeul. In Nieuwpoort-Bad kan men deze havengeul oversteken, dankzij een veerdienst die hier dagelijks opereert.

Havengeul - Nieuwpoort- Meer info 

Natuurreservaat 'De IJzermonding'

De voortdurende wisselwerking tussen zout en zoet water in de IJzermonding schept een bijzondere biotoop, gekenmerkt door zoutminnende planten zoals de zeekraal, de zeeweegbree en de lamsoor.

Natuurreservaat 'De IJzermonding' - Nieuwpoort- Meer info 

De tuin van Logies Ternier in Nieuwpoort is een groene oase. In dit sfeervolle walhalla komt u helemaal tot rust. Alle kamers en studio’s werden recent grondig vernieuwd. De strategische ligging maakt van Logies Ternier de ideale uitvalsbasis om zowel Nieuwpoort – Bad als Nieuwpoort – Stad te ontdekken.

Logies Ternier kreeg onlangs een nieuw kleedje aangemeten. Het resultaat is een moderne, karaktervolle nieuwbouw met daarin zes kamers en drie studio’s. De kamers zijn geschikt voor twee of drie personen en beschikken over boxspringbedden, sfeerverlichting en een badkamer met inloopdouche. De studio’s zijn geschikt voor vier of vijf personen en beschikken over alle moderne faciliteiten zoals de kamers en een keuken met servies. Eén studio is ingericht voor personen met een beperking. Elke studio heeft een eigen privétuin.

Het rijkelijk ontbijtbuffet met huisgemaakt brood, verse yoghurt, fruit, eitjes, charcuterie en kaas is een topmoment om de dag te beginnen. Er is gratis WiFi. U kan gebruik maken van de privéparking en de afgesloten fi etsenstalling. Logies Ternier laat huisdieren toe. Inchecken kan al vanaf 13 uur.

Logies Ternier - Victorlaan 11 - Nieuwpoort - 0476 35 34 13 - www.logies-ternier.be
 

CONTACTEER LOGIES TERNIER


Andere deelnemende hotels

profit

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF