Doen

Mama verwennen aan zee

Traditiegetrouw zetten we onze mama's eens heerlijk in de bloemetjes. Wat dacht je van strandbloemetjes dit jaar? Een topidee waar mama sowieso van zal genieten. Ontvoer ze voor een trip richting Kust en genieten en verwennen is kinderspel. Heb je toch nog wat inspiratie nodig? Ontdek hier alvast zes tips over verwennerij die mama's echt willen op hun moederdag!

Veel plezier en een gelukkige moederdag!

De lekkerste aardbeienplekjes

Verwennerij met dat heerlijk sappig en zoete rode vruchtje. Aardbeien zijn altijd een goed en lekker idee. Aan de Kust vind je verschillende plekjes waar je aardbeitjes kan smullen. Van adresjes waar ze telen tot adresjes waar ze heerlijke bereidingen er van maken.

Laat je inspireren!

Mama en haar shoppingskills

Een 'chill'-dagje shoppen, dat ziet iedereen wel zitten. Niks moet, volledig ongeremd en gewoon genieten van fashion en meer. Laat mama haar benen dan ook tijdig rusten op een terrasje met zeezicht!

Leuke shopadresjes nodig?

Het is mama's 'coctail-o-clock'

Chillen en genieten, dat is pure verwennerij voor moederdag. En hoe kan je dat beter dan mama laten genieten van heerlijke cocktails? Aan de Kust zijn er heel wat van die lekkere adresjes, maar de zes beste koos Weekend Knack er uit.

De lekkerste cocktail-adresjes van Weekend Knack

Mama heerlijk laten verwennen

Geef mama eens pure ontspanning en relaxatie cadeau. Tal van wellness-adresjes aan de Kust zorgen er voor dat je als herboren bent. Nog extra leuk? Kies voor logies met wellness-faciliteiten. Dat is het absolute ontspanningscadeau!

Laat mama rijden in stijl met de E-Motorman

Mag het voor mama wel ietsje actiever en unieker zijn? Huur een e-motorman in De Haan-Wenduine en verken de Kust op een sublieme manier. Deze vintage sensatie is een stijlvolle en bijzonder makkelijk te hanteren 100% elektrische motorfiets. Ervaring is niet nodig; wie kan fietsen, kan eMotormannen. Met een snelheid van 45 km/u cruis je stijlvol en milieuvriendelijk langs de Kust en het hinterland.  De eMotorman is easy going, top design, a way of life as it should be.

Een kunstige ontdekkingstocht voor mama

Of mama nu een echte kunstliefhebster is of niet, dit is zeker een voltreffer. Ga op pad langs de Kust en ontdek de prachtige werken van Beaufort 2018. Geen klassieke tentoonstelling, neen, wel prachtige werken in openbare ruimtes. Zo ontdek je paarden op een golfbreker in Nieuwpoort en een Griekse god op de dijk in De Haan. Er zijn verschillende formules om Beaufort te ontdekken; met de fiets, met de bus, eigen vervoer of laat mama cruisen in een Tesla Roadster!

Hier alles over een leuke Beaufort 2018 ontdekking