Doen

Marijke Verbrugghe van David & Dupont


De wereld door de ogen van de fotografe

De wereld door de ogen van de fotografe Marijke is fotografe en heeft bijgevolg een andere kijk op de wereld rondom haar. 

Kleuren, lichtinval en timbre zijn aspecten die door de meesten van ons waargenomen worden, helaas doen wij daar niet veel mee.  Marijke bouwt haar leefwereld op vanuit die andere kijk.  Eigenlijk kunnen we stellen dat zij meer ziet dan doorsnee.  Al vlug merkte ze haar passie voor eclectisch interieur.  Haar interieurfoto’s van diverse stijlen die mooi samensmelten in een nieuwe stijl wekten het verlangen om zelf enkele stappen verder te zetten in het leven. Het concept David & Dupont zag het licht.  Eén van de belangrijkste inspiratiebronnen van Marijke zijn haar talrijke reizen.  Marrakech, India en de Filipijnen zijn haar vakanties die ze associeert met warme kleuren.  Volgens Marijke is de lichtsamenstelling in Marrakech uniek in de wereld.  De ideale setting om foto’s tot hun recht te laten komen.  Engeland en de Scandinavische landen maken een koele sfeer in haar los, hier spelen grijze tinten de hoofdrol.   De melange van totaal verschillende werelden maakt haar gelukkig.

David & Dupont is gespecialiseerd in interieurvormgeving met een extra oog voor groen.  Wat Marijke binnen het concept van David & Dupont verwezenlijkt is in principe een mooie foto tot leven laten komen.  Zelf noemt ze het van foto naar levend tableau. 

2 jaar geleden startte Marijke met haar conceptstore.  De keuze om iets anders te doen in haar leven was weldoordacht en goed voorbereid.  Marijke volgde een intense cursus interieurvormgeving.  Het aanbod van Marijke is divers in stijl, kleur en samenstelling.  Een beschrijving zou dit concept onrecht aandoen.  Wat maakt dat een bezoek nodig is.  Wandel binnen in de wereld van Marijke en laat je leiden door haar verhaal.  

Greenery en styling zijn nog enkele services die Marijke aanbiedt.  Het positieve effect van groen in je leefomgeving is niet te onderschatten en door vele studies bevestigd.  Eén van de missies van Marijke is om van elke leefruimte een groene oase te maken.  Marijke biedt wekelijks een nieuw assortiment kamerplanten en cactussen aan.  Voor het onderdeel styling ben je ook hier aan het alternatieve adres.  Volledige woning of een vakantiehuis restylen of inrichten?  Marijke komt bij je langs en maakt een doorloop van de volledige woning.  Diverse moodboards worden samengesteld.  Bohamian, chiq, klassiek, modern of een passe partout.  Laat je verrassen door de inspiratie van een fotografe.

David & Dupont, Langestraat 107, 8620 Nieuwpoort. Info: 0494 52 85 79 en www.david-dupont.com

DAVID & DUPONT OP ZOMERTOUR

Unieke stukken uit de collectie van David Dupont zijn deze zomer terug te vinden in diverse B&B’s en hotels in Nieuwpoort. Wandel en geniet.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF