Doen

Naar school met een zee-gevoel dankzij deze Kusttips!

Terug naar school, maar dat hoeft helemaal niet erg te zijn! Vermijd de directe sleur en neem dat vakantiegevoel van de zee mee richting klas. Jouw motivatie kent geen grenzen meer en alle leerstof neem je met plezier in je op! 

Maar hoe kan je dat zeegevoel nu meenemen naar school of zelfs je werk? Wij hebben alvast wat ideetjes:

  • Maak (of koop) een ketting of armband van schelpjes.

Neem je pot vol schelpjes op je schoot en rijg ze aan elkaar. Je kan er prachtige werkjes van maken. Ga voor een mooie halsketting of kies je liever voor een vrolijke kustarmband vol schelpjes?

  • Maak een heerlijke Noordzee-lunch

Geef je brooddoos een heerlijke Noordzee-toets. Kies voor garnaaltjes of een andere lekkere verse Noordzeevis bij de boterhammetjes. Inspiratie nodig? Ontdek de heerlijke streekproducten van de Kust en je krijgt een lunch om de vingers van af te likken!

  • Neem een bosje strandbloemen mee voor de juf of meester

Zet de juf of meester meteen in de bloemetjes en breng sfeer in de klas vanaf dag 1! 
Heb je nog nooit een strandbloem geknustseld of wil je inspiratie, kijk dan hier.

  • Neem de billenkar of go-cart naar school en waan je nog even op de zeedijk

Laat de fiets nog heel even staan en trap je benen stijf op de billenkar. Je geniet alleen nog even van dat vakantiegevoel richting school, je komt er meteen ook aan in stijl!

  • Stop je boeken en stiften in je strandtas

Kies voor je kleurige strandtas en laat die boekentas nog maar even in de kast staan. Je wordt instant vrolijk en neemt strand en zee heel handig mee.
Is je strandtas niet meer zo vrolijk na al die strandbezoeken deze zomer? Hoog tijd om te shoppen aan zee!

  • Een heerlijke wafel als vieruurtje

Altijd lekker aan de Kust, een heerlijke wafel met zicht op zee. Neem een lekkere wafel mee voor vieruurtje; doe je ogen even dicht en hoor het ruisen van de zee... Instant vakantiegevoel met die heerlijke zoete zonden van de Kust!

  • Laat je vlieger op tijdens de speeltijd

Hou je bal of springtouw nog maar even thuis en kies voor je vlieger. Samen met de vriendjes/vriendinnetjes vliegeren op de speelplaats. 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF