Slapen

Op zoek naar een hotelklassieker met standing?


Hotels met stambomen in overvloed aan de Kust.

Het iconische Hotel Thermae Palace, te vinden aan de Gaanderijen in Oostende is uiteraard de klassieker bij uitstek. Je kunt er ook gewoon binnenlopen om je in brasserie Albert te installeren en te genieten van het zeezicht

 

> Meer info

In Knokke strekt Manoir du Dragon zich dan weer elegant uit langs de Royal Zoute Golf Club.

 

> Meer info 

Ook in De Haan wacht zo’n huis van vertrouwen: Romantik Hotel Manoir Carpe Diem. Dit kleine fijne viersterrenhotel ligt te blinken in de Concessie en pakt uit met een romantische stijl én zwembad.

 

> Meer info

Mag het best wat fancy en iets eigentijdser zijn? Dan is Andromeda, op de Oostendse zeedijk, je plek. Mét zwembad, wellness, chique lounge en zeezicht.

 

> Meer info

Wie graag écht goed eet en dan liever niet op een glaasje wijn kijkt, reserveert best in Le Fox. De sterrenplek van Stéphane Buyens. Voeten onder tafel en zorgeloos genieten. En de volgende ochtend kun je bij het krieken van de dag een frisse neus halen op het strand.

 

> Meer info

Shoppen doe je hier!

Shopaholics weten het ongetwijfeld al. Aan de Kust kun je het hele jaar door zelfs op zondag shoppen. Bovendien is al dat shopvertier handig geconcentreerd in een aantal memorabele straten. Nu eens autovrij, dan weer gezegend met tal van terrasjes of wat zeezicht. In Knokke moet je in de Lippenslaan, de Dumortierlaan en de Kustlaan zijn, in deze gouden driehoek vind je alles wat je zoekt. En meer. In Blankenberge is het in de Kerkstraat te doen en in Oostende ben je uren, misschien wel dagen zoet. De Kapellestraat, de Adolph Buylstraat, de Christinastraat, de Wittenonnenstraat, je vindt hier zowel grote ketens als kleine fijne boetiekjes. In Nieuwpoort strekt de Albert I-laan zich elegant uit achter de Zeedijk en in Koksijde leidt de Zeelaan je dan weer naar de zee. Beide shoppingavenues moeten qua stijl en aanbod niet voor Knokke onderdoen. Ook in De Panne vind je een Zeelaan terug en die brengt je moeiteloos naar de Markt waar je, gezeten op een terrasje, zicht hebt op al dat geflaneer.

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF