Doen

Suze Bogaerts van B&B Summertime

Een ecologische en lekkere fietszoektocht

B&B Summertime organiseert deze zomer een heuse fietszoektocht voor het hele gezin, mét duurzame picknickmand (juli-sept).


Ontdek het verhaal van Suze


B&B Summertime: And the living is easy
 

Summertime. And the living is easy. En zo is dat in deze fraaie, lichte B&B in Koksijde. Met plaats voor 10 personen. Die je ook nog eens in zijn geheel als vakantiewoning kunt huren. De zee is trouwens de plaats bij uitstek om al je zintuigen opnieuw te ontdekken. Niet alleen de zon en het uitzonderlijke licht, maar ook de wind en de regen maken je hoofd weer leeg voor sprankelende nieuwe indrukken, smaken en geuren.
 

Gastvrouw Suze Bogaerts: ‘Hou je van Nordic living? Dan ben je zeker fan van onze hoge plafonds, de maagdelijke witte muren, het lariksparket, een open keuken en voor de koudere avonden, het gezellige haardvuur waar je in de zithoek uren kunt lezen en bijpraten.

De westkust is een beetje wild en mysterieus, maar heeft waanzinnig veel te bieden. Ik ben al dertig jaar dierenarts. De kinderen zijn het huis uit, en dat werd veel te groot. Ik heb altijd graag gasten ontvange en lekker eten bereid. En dan heb je nog eens het bredere verhaal van de Westhoek en de polders, met die rijke cultuur, de streekproducten, de vissersgeschiedenis, het oorlogsverleden, de musea en het fietstoerisme. Er is zoveel te doen hier!

Ik ben altijd al een freak van mooie interieurs geweest en ik probeer die liefde aan de gasten door te geven. Ik houd ook van jazzmuziek, Scandinavië, van een pure keuken, onze natuur en wildlife, dat we moeten koesteren. B&B Summertime is simpel en puur, licht en warm tegelijk. Zoals de zonsondergang, de blauwgrijze zee en de blauwe heldere lucht die verandert in een rode gloed, donkere inktkleurige golven met het schuimende water. Een beetje yin en yang.’
 

B&B Summertime, Robert Vandammestraat 40, 8670 Koksijde. Info: 0479/28.11.84 en www.bnbsummertime.com 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF