Eten & drinken

Terrasjes op het strand

Strandterrassen aan de Kust

 

Puur genieten op een terras

Een terrasje doen is altijd fijn en al helemaal wanneer je dat letterlijk met je voeten in het zand kan doen. De kustvibe zorgt voor het echte relax-gevoel en dat frisse drankje maakt het plaatje helemaal af. Overal aan de Kust vind je toffe strandbars of strandterrassen. Heerlijke tijden!

Santé!

Genieten op het terras van een beachclub
Terrasjes aan de beachclub

In de beachclubs zijn niet alleen strand- en watersporters thuis. Je vindt in deze places to be alle nodige sportinfrastructuur, maar iedereen is welkom. Je hoeft dus niet noodzakelijk een fervent sporter te zijn. Ook wei graag slentert op het strand of fietst kan er even halt houden om op adem te komen. En laat je net die adem benemen terwijl je al die strand- en watersportscapriolen gade slaat.

Laat je verleiden tot een initiatie!
Je mag gerust alle actie op het strand en het water gade slaan. Een mooier zicht bestaat niet terwijl je geniet van iets fris op het clubterras. Maar, misschien wil jij zelf ook wel eens actief aan de slag op het strand of op de zee. Ontdek er alles over!

Waar zijn al die beachclubs?
Overal vind je leuke en trendy clubs aan de Kust

Strandterrasjes aan de Kust
Strandbars met zicht op zee

De Kust telt meer dan 70 eigentijdse strandbars. Deze nieuwe adressen zijn echte hotspots aan zee geworden. Een absloute meerwaarde voor wie wil genieten van met de voeten in het zand. Ga je voor de buddha-stijl of liever lounge-chique. Het kan echt allemaal!

Ook leuk: strandterrassen in De Panne !

De Panne heeft dan wel geen strandbars, maar je vindt er wel heerlijk strandterrassen terug. De horecazaken langs de zeedijk bedienen je op je wenken vanaf hun strandterras.

Een overzicht van al deze adresjes?
Deze heerlijke hotspots vind je hier terug.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF