Eten & drinken

Topgastronomie aan zee

Aan de Kust scheert de gastronomie hoge toppen. Je vindt er maar liefst vijf sterrenrestaurants!

Restaurants met **

Hostellerie Le Fox **

Een gepassioneerd chef-kok, die creatief en in de geest van de tijd omspringt met dagvers zeebanket, duinasperges en lekkers uit de polder.

 

Meer info

Restaurants met *

Carcasse *

In Carcasse werkt Hendrik Dierendonck, net zoals in de beenhouwerij, van kop tot staart. Niets gaat verloren. Het restaurant en de slagerij zijn met elkaar verbonden, nooit was de weg tussen beide zo kort.

 

Meer info

Cuines 33 *

Het restaurant was nog geen jaar geopend en kreeg van Michelin al een ster. Ze waren vorig jaar trouwens ook de Vlaamse gastronomische ontdekking van het jaar door Gault&Millau.

 

Meer info

M Bistro *

Chef Mathias kookt gepassioneerd. Hij leerde de knepen van het vak bij de groten en gaat nu zelf in zijn eigen keuken aan de slag. In zijn keuken wil hij ontbolsteren en verrassen, met eenvoudige en frisse gerechten.

 

Meer info

Sel Gris *

Frederick Deceuninck gaat met gedrevenheid te werk en maakte van Sel Gris een bloeiende zaak. De verfijnde bereidingen zijn bewerkelijk en komen tot stand met behulp van de laatste technieken.

 

Meer info

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF