Lentekriebels aan zee
Doen

Voorjaarstoppertjes aan zee

Met het eerste zonnetje komen die eerste lentekriebels piepen. Het voorjaar is een heerlijk periode aan de Kust. De natuur herleeft weer en dat is net zo aan zee. De kleuren worden allemaal weer iets helderder en frisser en het gemoed volgt gedwee. Ideaal voor die energieboost en de nodige vitamine-zee. 

Hieronder geven we je 5 aanraders die je zeker aan de Kust moet doen deze lente en die je de nodige lenteboost geven:

Beaufort 2018 in De Haan-Wenduine

Een bezoekje aan Beaufort 2018

De kunsttriënnale laat je genieten van kunst in het unieke kader van onze Kust. Prachtige kunstwerken zijn er in alle kustgemeenten (behalve Blankenberge) te zien op het strand, langs de dijk, in parken en op pleinen. Of je nu een grote kunstliefhebber bent of gewoon graag mooie dingen ziet. Er is voor iedereen wat te ontdekken.
Curator Heidi Ballet selecteerde maar liefst 18 nationale en internationale kunstenaars die 19 kunstwerken presenteren. 
Beaufort 2018 loopt nog tot 30 september 2018.

Alles weten over Beaufort 2018!

Directeur Generaal Willemspark in Knokke-Heist

Groene plekjes om te ontdekken

Wat velen niet weten is dat er aan de Kust nog heel veel groen te ondekken valt. Van de zeer gekende zoals het Zwin en het Westhoekreservaat tot mooie verborgen pareltjes. Ontdek enkele van die verborgen hoekjes waar iedere natuurliefhebber genieten kan.

Op ontdekking!

shoppen aan zee

Lenteshoppen! Leuke winkels die je ontdekt moet hebben

Tijd om die kleer- en andere kasten weer aan te vullen met het zalige lentegevoel. En aan de Kust shoppen is nog eens zo leuk! Tal van leuke winkeltjes, lanen en pleinen nodigen uit om te winkelen. Ontdek leuke shops en boetieks die je shoppinghartje sneller doen slaan. En zelfs voor de niet-shoppingfans die meegaan om de tassen te dragen zijn er leuke adresjes!

Adresjes om te shoppen

5 nieuwe shoptoppers aan zee

The Crystal Ship in Oostende, street art

The Crystal Ship in Oostende

Street art in Oostende! Overal in de stad vergaap je je aan gigantische muurschilderingen en kunstzinnige interventies die je hier permanent kunt blijven bewonderen. Nog meer fijn kunstnieuws, vanaf 7 april 2018 palmt de derde editie van The Crystal Ship de stad in.

Meer over Crystal Ship

Nog meer leuke en kunstige activiteiten aan zee