Eten & drinken
Zee van Smaak

Zee van Smaak: gratis onderdompelingstraject

Bord met vis

Nergens anders dan aan de Kust is de schakel tussen zee en bord zo klein en puur. De kustbezoeker wil natuurlijk al die verse lekkernijen smaken op z’n bord!

Het werken met Noordzeeproducten versterkt dan ook het imago van jouw zaak én dat van de volledige Kust! Maar mogelijks vrees je voor de financiële impact? Of misschien wil je meer kennis over die producten en hun bereidingswijze? Of zoek je een manier om jouw Noordzee-imago sterker in de kijker te plaatsen...?

Neem daarom deel aan het gratis onderdompelingstraject Zee van Smaak en ontdek heel wat tips rond het werken met Noordzeeproducten. De individuele begeleiding en de kookworkshop helpen je om alle uitdagingen aan te gaan en je bezwaren overboord te gooien!

 

Het onderdompelingstraject

Het onderdompelingstraject bestaat uit een vast aanbod met een inspiratiesessie, individuele begeleiding en een kookworkshop. Daarnaast kan je ook nog proeven van een optioneel verdiepingsaanbod.
Aan jou de keuze!

 

Vast aanbod:

Inspiratiesessie

Tijdens deze halve dag gaan we aan de slag met jouw Noordzee-imago, ontvang je marketingtips, krijg je heel wat inzichten in de foodkost, wordt jouw productkennis versterkt en kan je ervaringen uitwisselen met collega’s.

Wanneer? Woe. 12/02/2020 van 9u30-12u (Twins Club, Bredene)

Individuele coaching

Jouw persoonlijke coach zet al zijn expertise in om jou te ondersteunen bij de uitwerking van alle ideeën die je opdeed bij de inspiratiesessie. Samen kunnen jullie oplossingen zoeken voor struikelblokken om zo tot realisaties te komen. Elke deelnemer ontvangt 2 halve dagen coaching

Wanneer? Op afspraak, in de periode februari - april.

Kookworkshop

Samen met enkele North Sea Chefs ga je een namiddag aan de slag met het lekkers uit onze Noordzee en leer je originele bereidingswijzen kennen!

Wanneer? Ma. 16/03/2020 in de voormiddag (Hotelschool Ter Duinen, Koksijde)

Het optionele verdiepingsaanbod...

Naast het vaste aanbod hierboven, kan je vrij kiezen om ook aan volgende activiteiten deel te nemen.

Bezoek visveiling met kookdemo

Uitleg over de werking van de Zeebrugse veiling en een bezoek aan de productie. Aansluitend geeft Filip Claeys (North Sea Chefs) een demo, met aandacht voor het fileren, de verschillende vissen en bijvangst. Natuurlijk kan er ook geproefd worden!
Wanneer? Ma. 10/02/2020 en Ma. 09/03/2020 van 6u15 tot 12u (Noordzeestraat 201, 8380 Brugge)

Workshop Zeewier

Seaweedchef Donald Deschagt leert je de eigenschappen, de culinaire mogelijkheden en de producten van zeewier kennen. Een kleine proeverij staat hier natuurlijk ook op het menu.
Wanneer? Do. 20/02/2020 van 9u30 tot 11u30 (bij streekproductenwinkel Deschildre, Oostende).

Workshop Foodstagram

Tijdens deze halve dag ontdek je hoe je eenvoudig in beeld kan brengen dat je met Noordzeeproducten werkt ... met je smartphone! Hoe stuur je deze doelgericht de online wereld in via Instagram en Facebook? Je leert al doende tijdens deze training.
Wanneer? Do. 05/03/2020 (voormiddag).

Inschrijven voor dit traject is niet meer mogelijk.

Was je eerder al ingeschreven voor het basisaanbod, en wens je nog deel te nemen aan één van de optionele activiteiten, contacteer ons.

 

 

Onderstaande BV's zijn alvast aan boord.

Tv-spot campagne Zee van Smaak

 

 

Jeroen Meus en Filip Claeys in dagelijkse kost, ambassadeur northseachefs

Filmpje Dagelijkse Kost - North Sea Chefs

Met de steun van:

Partners in het project Zee van Smaak

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF