Kamperen aan de Kust, camping
Slapen
Kamperen

Zeg 5 X JA tegen een kampeervakantie aan zee!

Kamperen aan zee is altijd een goed idee. De Kust is een fantastische kampeerplek voor jong en oud. Nergens anders vind je zo'n ruim aanbod aan verzorgde campings met tal van faciliteiten.

Wij vonden alvast 5 knalredenen waarom we 'ja voor kamperen' zeggen:

animatie op campings aan zee

JA TEGEN EEN FAMILIEVAKANTIE

Kinderen zijn gek op deze manier van reizen. Op een camping kunnen ze immers onbezorgd ravotten, er is animatie bij de vleet en op de talrijke speelweiden kunnen ze zich helemaal uitleven.

fietsen met zeezicht aan de kust

JA TEGEN ACTIE!

Ook voor actieve genieters is een kampeervakantie aan de Kust een goed idee. Campings zijn een uitstekende uitvalsbasis
voor fietsers en wandelaars en bevinden zich vaak op of vlak bij de uitgebreide fietsen wandelnetwerken.

kamperen aan zee

JA TEGEN KEUZE EN GEZELLIGHEID!

Je kunt zelf kiezen of je wilt overnachten in een avontuurlijke tent, een gezellige caravan, een leuk huisje of een moderne lodge. De sfeer en de gemoedelijkheid die bij een camping horen, krijg je er gratis bij. Eerder een mobilhomefan? Ook dan kun je terecht op een van de camperparken aan de Kust.

eten, barbecue op de camping

JA TEGEN EEN VOORDELIGE VAKANTIE!

Een verblijf op een camping is niet duur, voor hetzelfde budget kun je dus langer genieten van een vakantie aan zee. Wie zegt daar nee tegen?

Uitwaaien aan de Kust

JA TEGEN UITWAAIEN!

Voor wie houdt van de zee en het pure leven, is kamperen een aanrader. Zo geniet je optimaal van de frisse zeelucht, duinen, strand en water. Ook het hinterland met zijn uitgestrekte polders en zijn vele charmante dorpen charmeert en is altijd vlakbij.