Kamperen aan zee

Homepagina

Najaarsactie aan zee

De Kust blijft in het najaar een aantrekkelijke bestemming om er een weekendje of een midweek op uit te trekken. Je kan er even uitwaaien op het strand, flaneren op de dijk, genieten van de Noordzeegastronomie, fietsen langs het water of in het groene hinterland, een leuk attractiepark bezoeken … 

Bovendien boek je dit najaar 3 nachten voor de prijs van 2 tijdens een midweek aan zee dankzij onze najaarsactie!

Ontdek vlug de deelnemende logies


Wij zijn terug open! 


Raadpleeg de druktebarometer

De globale druktebarometer geeft je een live beeld van de drukke en rustige plekken aan zee. Bij elke badplaats vind je de lokale situatie.

Druktebarometer aan de Kust


Goedkoop én comfortabel naar Zee? Dat is Happy Trip!

Boek je overnachting online bij één van de deelnemende campings en ontvang kortingscodes waarmee je treintickets kan bestellen voor slechts 10,90 euro heen én terug vanuit elk Belgisch station.

Happy Trip

Naar zee met Happy Trip

Aan de Belgische Kust is het in alle seizoenen goed toeven. Van Knokke-Heist tot De Panne, elke kustgemeente heeft zijn eigen bijzondere kenmerken. De badplaatsen zijn perfect te bereiken met de auto, maar denk ook eens aan de speciale Kusttram die bij elk hoogtepunt stopt. Je kunt er heerlijk ongestoord relaxen, flaneren op de boulevard, lekker tafelen en actief genieten. De zee en het strand zijn altijd dichtbij!

Ook honden zijn erg welkom

 

Bekijk deze handige brochure of ontdek de informatie per gemeente.

Meer aanbod voor campers

79 nieuwe camperplaatsen aan de Kust. In Nieuwpoort 56 plaatsen, in Bredene 7 plaatsen, in Middelkerke 15 plaatsen. Het komend jaar gaan wellicht nog 150 nieuwe plaatsen open.

 

Aanbod voor campers

Deze website is tot stand gekomen met de steun van

Provincie West-Vlaanderen               Vlaanderen

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF