Kamperen aan zee

Homepagina


Goedkoop én comfortabel naar Zee? Dat is Happy Trip!

Boek je overnachting online bij één van de deelnemende campings en ontvang kortingscodes waarmee je treintickets kan bestellen voor slechts 9,80 euro heen én terug vanuit elk Belgisch station.

Happy Trip

Naar zee met Happy Trip

Aan de Belgische Kust is het in alle seizoenen goed toeven. Van Knokke-Heist tot De Panne, elke kustgemeente heeft zijn eigen bijzondere kenmerken. De badplaatsen zijn perfect te bereiken met de auto, maar denk ook eens aan de speciale Kusttram die bij elk hoogtepunt stopt. Je kunt er heerlijk ongestoord relaxen, flaneren op de boulevard, lekker tafelen en actief genieten. De zee en het strand zijn altijd dichtbij!

Campings aan zee in de pers

Nieuw. Binnenkort!

Binnenkort kan je met je mobilhome op 42 nieuwe camperplaatsen terecht in Blankenberge. De nieuwe plaatsen worden aangelegd vlak naast Vakantiecentrum Floréal (parking voor campers is aan de andere kant). Het park ligt op 200 m van zee, 500 m van centrum en 50 m van het grootwarenhuis en Sealife, bowling. 

Meer info volgt. 

Ook honden zijn erg welkom

 

Bekijk deze handige brochure of ontdek de informatie per gemeente.

Meer aanbod voor campers

79 nieuwe camperplaatsen aan de Kust. In Nieuwpoort 56 plaatsen, in Bredene 7 plaatsen, in Middelkerke 15 plaatsen. Het komend jaar gaan wellicht nog 150 nieuwe plaatsen open.

 

Aanbod voor campers

Deze website is tot stand gekomen met de steun van

Provincie West-Vlaanderen               Vlaanderen