Kamperen aan zee

Tips

Webcams en het weer

Schijnt de zon nu echt wel aan de kust of valt er toch wat regen? Aan de hand van de webcams zie je zelf hoe het weer is aan zee. Je vindt minstens één webcam per kustgemeente.

 

Bekijk het overzicht van de webcams

Hoppen met de kusttram

Laat je auto aan de kant en ontdek de kustgemeenten met de tram. 68 haltes brengen je van Knokke-Heist naar De Panne. Wat een leuke en ontspannende belevenis.

 

Neem de tram

Gratis Kustpas

Bij meer dan 40 attracties en bezienswaardigheden krijg je leuke voordelen met je gratis pasje. Download de kustpas en neem het mee naar de deelnemende attractie.

 

Bekijk het aanbod

Belgian Coast Greeters

Beleef een unieke ervaring met een gepassioneerde Greeter. Deze vrijwilliger neemt je op sleeptouw naar ongekende, bijzondere plekjes in zijn gemeente, volledig gratis.

 

Reserveer gratis je Greeter

 

Ook honden zijn welkom

Je komt naar zee met je hond. Mag je hond loslopen op het strand of waar kan je leuke wandelingen maken met je viervoeter? Waar kan je hondenpoepzakjes vinden? En welke campings laten huisdieren toe?

 

Bekijk alle informatie per gemeente

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF