Kamperen aan zee

Verhuuraccommodatie

Overnachten - Verhuuraccommodatie

Op heel wat campings aan zee kan je overnachten in een huurcaravan, een chalet, een huisje, een lodge, …

Boek hier je kampeervakantie

  • Aan het beste tarief
  • Rechtstreeks bij de uitbater
  • Geen transactiekosten
  • Geen commissie
  • Beveiligde boekingsmodule

Klik op de badplaats van je keuze.

Knokke-Heist

Voor trendsetters en cultuurliefhebbers is Knokke-Heist de ideale bestemming. Zowel hippe boetiekjes, als verschillende ‘flagshipstores’ en kunstgaleries kunnen je bekoren. Ook toprestaurants dragen bij tot het typische karakter van de gemeente. En, niet te vergeten: ook de natuur speelt een belangrijke rol in Knokke-Heist.

 

Alles over en in Knokke-Heist

Onze selectie voor kampeerders

De Haan - Wenduine

De belle époque viert hoogtij in De Haan. De prachtige huisjes met rode daken, balkonnetjes, torentjes en gevels maken van de Concessiewijk een pareltje en zorgen voor een familiale, gezellige sfeer. De mooie zeedijk (zonder hoogbouw!) maakt het plaatje af. Ook in Wenduine is gezelligheid troef. Ontspan op het brede strand of op de Rotonde. Rustgevend!

 

Alles over en in De Haan - Wenduine.

Onze selectie voor kampeerders

Bredene

Het is niet alleen de kampeergemeente bij uitstek, maar ook de enige kustgemeente in Vlaanderen zonder dijk én de enige  badplaats met een afgebakend naaktstrand. Kortom, Bredene is uniek. Reden genoeg dus om een uitstap te plannen en het prachtige duinenlandschap te ontdekken.

 

Alles over en in Bredene

Onze selectie voor kampeerders

Middelkerke-Westende

Middelkerke-Westende is dé kustgemeente voor een strandvakantie met het hele gezin. Wandelen in de heerlijke Warandeduinen of genieten van de prachtige zee en het uitgestrekte strand; wat heeft een mens nog meer nodig? Maar ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken, met prachtig erfgoed en musea die je nostalgie doen krijgen naar de strandvakanties van toen ....

 

Alles over en in Middelkerke - Westende

Onze selectie voor kampeerders

Nieuwpoort

Een van de grootste jachthavens van Europa vind je in Nieuwpoort. Tweeduizend plezierboten zorgen voor een indrukwekkend zicht vanop de wandel- en fietspromenade. Ook de oude stad met haar middeleeuwse architectuur is zeker een bezoekje waard. Door haar strategische ligging aan de monding van de IJzer, werd Nieuwpoort in de loop van de geschiedenis meerdere malen verwoest maar ook altijd weer heropgebouwd.

 

Alles over en in Nieuwpoort

Onze selectie voor kampeerders

Koksijde - Oostduinkerke

In Koksijde-Oostduinkerke is het heerlijk vertoeven. De Hoge Blekker, hoogste duin van de Vlaamse Kust, en de meer dan 700 ha natuurgebieden maken van Koksijde een echt wandelparadijs. Laat je ook verrassen door kunst en archeologie. Het Paul Delvauxmuseum bijvoorbeeld is een must see voor elke cultuurliefhebber. Oostduinkerke bruist van het authentieke vissersleven. Probeer zeker de garnaalvissers te paard te spotten.

 

Alles over en in Koksijde - Oostduinkerke

Onze selectie voor kampeerders

De Panne

Als je vraagt aan de bezoekers van De Panne wat hen het meest aanspreekt in deze gemeente, dan is het de prominente aanwezigheid van de natuur, de vele sportieve mogelijkheden en het brede strand. Naar De Panne ga je om uren te wandelen, te strandzeilen en te genieten van het actieve buitenleven. In De Panne is het pittoreske Noord-Frankrijk nooit ver weg. In de geklasseerde Dumontwijk kan je dezelfde cottagestijl als aan de Noord-Franse Kust opsnuiven. Wie wil kan over de grens een kijkje nemen of zich wagen aan de oversteek Calais-Dover en zo een kort bezoek aan de andere kant van het kanaal meepikken.

 

Alles over en in De Panne

Onze selectie voor kampeerders

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF