Bezoekerscentrum Westfront in Nieuwpoort
Doen

Bloggers Lesley Van Loon en Yannick Merckx van Het is de Merckx vertellen

Blogger Lesley Van Loon van hetisdemerckx.be

Yannick Merckx is een 23-jarige youtuber uit Antwerpen, die ervan houdt zijn creatieve verhalen te delen in leuke en energieke video's. Hij is een opgewerkte kerel, die bij iedereen het positieve naar buiten kan halen. Vandaar hij ernaar streeft om bij iedereen een glimlachop zijn gezicht te toveren.

Reizen is een passie die Yannick samen met zijn vriendin Lesley deelt. Dit is iets wat gegroeid is gedurende de jaren. Initieel was hij op youtube gestart met het maken van komische en entertainende video's tijdens zijn studententijd. Dit entertainende aspect en positieve vibe vind je nog steeds terug in de video's. Hij probeert via zijn video's mensen mee te nemen en te laten proeven van de vele avonturen.

Lesley Van Loon is een 23-jarige blogster uit Antwerpen, die een zwak heeft voor het ontdekken van nieuwe avonturen en plaatsen. Ze is een deel geworden van het 'Hetisdemerckx' team in 2016, vanaf de overstap naar reisvideo's gemaakt werd. De wereld verkennen en kennismaken met vreemde culturen is een passie dat Lesley & Yannick beiden delen.

Je zal haar vaak zien terugkomen in de entertainende video's, verder is ze volledig verantwoordelijk voor de blog. Hierbij wordt er meer praktische informatie gegeven, die een aanvulling vormt op de video's. Haar grootste passie is fotografie, waarmee ze mensen probeert te inspireren om hun grenzen te verleggen.

Lesley Van Loon en Yannick Merckx gaan samen naar Nieuwpoort op 13 en 14 augustus 2018.

Daarna kan je hier hun verhaal lezen!

 

 

Met de steun van:

Logo Impulsprogramma Kust